Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Punto - MK2 (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/231652-punto-mk2.html)

Dj_kyd 09-05-11 14:36

Re: Punto MK2

6 Attachment(s)
Un micut up'date pentru saptamana asta, duminica nu aveam ce face si am zis sa schimb un picut look'ul la capota si uitati ce a iesit:D

sike 09-05-11 14:41

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4314089)
Un micut up'date pentru saptamana asta, duminica nu aveam ce face si am zis sa schimb un picut look'ul la capota si uitati ce a iesit:D

Frumos imi place cum a iesit,un singur lucru trebuie sa facii ceva la farurile alea ca se vad tare urat ,polish sau da-le sticla jos si curatale si daca tot le desfacii sa schimbii si becul de la pozitie ca zicii ca e o lumanare acolo ...

Te salut!

Dj_kyd 09-05-11 14:46

Beacele pentru pozitie vor mai ramane acolo o perioada pana gasesc unele bune ca sa nu imi mai dea erori in calculator. Sticla de curatat nu cred ca o voi face prea curand am un picut de rabdare cu ea... astazi achizitionai si vopseaua cu tot ce trebuie si maine sa o duc la vopsit:D

sike 09-05-11 15:43

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4314113)
Beacele pentru pozitie vor mai ramane acolo o perioada pana gasesc unele bune ca sa nu imi mai dea erori in calculator. Sticla de curatat nu cred ca o voi face prea curand am un picut de rabdare cu ea... astazi achizitionai si vopseaua cu tot ce trebuie si maine sa o duc la vopsit:D

Vopsit total?daca da ..incearca sa scapii de bandourii si insemnele cu fiat ....ar fii super tare daca i-ai scoate bandourile si din spoilere ar fii vis...

Te salut prietene harnic..;)

alex.jdm 09-05-11 17:31

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4314089)

Ce tare arata :D, imi place place place.Felicitari ;).

Dj_kyd 09-05-11 22:00

Bandourile o sa i le scot pe etape mai intai voi face spoileul fata la urma haionul spate cu spoilerul spate si la final voi vopsi restul de masinacare mai este:D

@alex.jdm mersi de aprecieri voi incerca pe cat cu putinta sa ma ridic la standardele tuningului adevarat.

marius3030 11-05-11 15:19

hmm..se anunta lucruri interesante pe aici!capota cum o vopsesti?

GallDann 15-05-11 08:06

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4230592)
Ma gandeam acuma la o mica idee, daca am gasi (confectiona) o pleoapa care sa acopere si partea din far si sa coboare un picut in jos? Parca aveam si o poza ca idee si parca ar fi bine dar de unde luam asa ceva? Nu am vazut pleoape din astea de se pun in partea de jos:???:

Frumusel Fiat ..Sa ai bafta multa ! iar in legatura cu pleoapele poate te rezolv eu :D

Dj_kyd 15-05-11 23:55

@marius daca te vei uita la pozele dintr-un post mai din spate o sa vezi un VT si o sa intelegi mai exact cum o sa fie. Am vopsit capota a iesit super o sa urmeze cat de curand si niste poze .

@GallDann daca ai ceva pleoape de genul astept un p.m. si niste poze:D

marius3030 19-05-11 13:12

sincer m-am uitat peste tot thread-ul,dar nu-mi dau seama la care poza te referi!oricum...imi cer scz daca nu imi dau seama si astept pozele!:D

Dj_kyd 21-05-11 07:19

Capota o sa fie exact in culoarea masini:D doar plafonul o sa aiba alta culoare;) mai tarziu up'date la poze:D

Dj_kyd 04-06-11 16:19

7 Attachment(s)
Se pare ca am ramas ceva in urma si astazi o sa pun si eu cateva poze cu ce am mai facut pe la masina... sper sa va placa.
Si ca sa spun am reusit sa vopsesc capota la masina, plafonul a devenit negru lucios cum am mai spus, un gps nou nout pentru masinuta (la care mai am ceva de lucru pentru muzica), am schimbat bratul pe dreapta la masina si rulmentul tot pe dreapta(siguranta in trafic) + un mic "accesoriu" pentru masina ca sa ii dea viata.
Have fun!:D

p.s. scuzati pozele dar astea sunt facute un picut cam la repezeala:oops:

fasso 04-06-11 17:22

ori e calitatea pozelor de vina, ori e mult prea evidenta diferenta de intensitate a culorii de pe capota fata de restul masinii ... arde-i un polish oricum ar fi ;)

NXdev 04-06-11 20:54

Quote:

Originally Posted by Dj_kyd (Post 4373919)
Se pare ca am ramas ceva in urma si astazi o sa pun si eu cateva poze cu ce am mai facut pe la masina... sper sa va placa.
Si ca sa spun am reusit sa vopsesc capota la masina, plafonul a devenit negru lucios cum am mai spus, un gps nou nout pentru masinuta (la care mai am ceva de lucru pentru muzica), am schimbat bratul pe dreapta la masina si rulmentul tot pe dreapta(siguranta in trafic) + un mic "accesoriu" pentru masina ca sa ii dea viata.
Have fun!:D

p.s. scuzati pozele dar astea sunt facute un picut cam la repezeala:oops:

"Pareri impartite", arata foarte bine :weee:, congrats.

Jokerman170 04-06-11 22:01

nu ti-au prins culoarea nici tie :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning