![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
[QUOTE=Bik3rBoy;3954635]Deci pana acum suntem asa:
1) bik3rboy 2) detman 3) donz 4) vladutu 5)alex 6)adi 7)alt alex 8)romica69 9)loverboy 10)loverboy - prieten 11)cosmin 12)many_CST 13)paulgolf3 14)radoo |
de ar veni la protest si cluburile , ca am vazut si acolo o gramada d masini. si ei ne-ar putea insotii..
|
Quote:
|
Quote:
|
numarul final o sa il vedem maine seara. o sa vorbim si cu cluburile .
|
Mai vine un prieten dea meu deci:
1) bik3rboy 2) detman 3) donz 4) vladutu 5)alex 6)adi 7)alt alex romica69 9)loverboy 10)loverboy - prieten 11)cosmin 12)many_CST 13)paulgolf3 14)radoo 15)Prieten-paulgolf3 |
Quote:
|
bani de 1,5,10,50 bani se scimba la banca nationala aia vata in fata cu matei corvin.
intre libraria diverta si cofetaria carpati. se intra pe poarta, se face dreapta prin fata paznicului si se alege un ghiseu de la 1 la 8... si eu n-am masina dar as face poze si act de prezenta... |
Quote:
nui bai ca nu ai masina hai ca eu am locuri libere p.s. n-am somn :) |
Deci ramane maine la ora 17 in parcarea iulius mall de langa lac. Ar trebuii sa facem vreo 15-20 afise cu scadeti pretul combustibilului sau ieftiniti combustibilul sa le punem fiecare in geam macar unu la fiecare masina,si sa hotaram la fata locului in care benzinarie mergem.
|
1) bik3rboy
2) detman 3) donz 4) vladutu 5)alex 6)adi 7)alt alex romica69 9)loverboy 10)loverboy - prieten 11)cosmin 12)many_CST 13)paulgolf3 14)radoo 15)Prieten-paulgolf3 16)uku 17) |
2 Attachment(s)
io asa ceva am facut. cu JOS TAXA si cu IEFTINITI COMBUSTIBILUL
|
vineri 07.01.2011 ora 16
|
care are timp sa mearga sa schimbe bani la banca? macar 50 d lei. ca acolo la fata locului ne schimba la fiecare knd ajungem la benzinarie
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning