![]() |
Re: Boicot Benzinărie
pai le inchisara astia de la rompetrol :)))
|
Iti dai seama ca degeaba le blochezi,ca nu ies ei in pierdere daca nu alimenteaza nu stiu cati in mod normal,ideea e sa atragi atentia si sa se mediatizeze acest subiect,eu cred ca astazi sa atras atentia,si maine o sa apara si la TV.
|
poi da de aia ziceam si eu...aia sus la petrom nu le inchisera ca nu aveau de ce si daca le inchidea mai stateam da stam data viitoare mai mult
|
da la ora 18 pe gorj tv cred si in pandurul si o sa dea si la alti caseta aia e clar...sa vada toata romania nu numai gorjenii ca daca dau pe antena pe pro se uita mult mai multa lume si afla si poate vor face si alti
|
plecaram pe drumu asta,o tinem pana la sfarsit,bv felicitarii,nu ma asteptam, la atatea masini,GORJENII sunt fff unitI si asa trebuie sa fim,FELICITARI INCA O DATA ,,,,, BV BAIETII..
|
gata am aparut pe net e bine pentru inceput
http://www.pandurul.ro/Eveniment/201...+la+carburanti http://www.impactingorj.com/evenimen...erie-foto.html |
super tare frate...
|
ar fi bn ca astea sa ajunga la televiziunile astea mari ca asa nu cred k am facut mare lucru
|
asa e,protv, daca ar fi fost...:rolleyes2:rolleyes2
|
din cate am inteles eu gorj tv lucreaza cu realitatea deci tot ce e posibil sa ne vedem pe acolo :D
|
poi trimitem la ei mail videocilurile si aia e...si daca iau filmarea de la fata care filma si lua interviu le tr si alora
|
dk ii intereseaza stirea fac ei rost de filmare nu trb sa le tr noi ;)
|
da aia e lojic...ramane de vazut
|
aia ar fi super tare,,,,,protv e cel mai vizualizat post..
|
la realitatea am aparaut m-am vazut eu :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning