![]() |
Re: E39- blue whale
Quote:
|
nu am rezolvat nimic din pacate, o las pana cand va fi ceva mai cald afara pentru ca am alte prioritati acum, trebuie sa schimb sonda lambda si farurile pentru ca vad in fata mai bine cand le sting :lol:
sa vedem cum am timp saptamana trecuta am zis ca vin dar am avut treaba si nu am mai ajuns, poate reusesc acum... |
azi fiind putin soare si avand chef de surubarit am dat jos farurile sa vad de ce nu lumineaza cum trebuie, rezultatul, reglajele facute praf, suportii de la oglinzi rupti, carpe bagate inautru, o coada de soarece ( restul sunt curios pe unde e :))) o gramada de mizerie pe interior, dar angel eyes albi va rog frumos. apoi am fost sa o pun pe tester pentru ca relantiul e extrem de mic (5-600 de ture) si oscileaza destul de grav, verdictul : debitmetru de aer, sonda lambda si senzor vibrochen care dau erori. adaugam scaunele facute praf si stam extrem de bine, dar eu sunt fericit, s-a ieftinit benzina cu 2 bani :lol:
|
Tinere ai ceva de lucru la ea. Hai spor la treaba ca acuma vine vara si trebuie si ea plimbata
|
Quote:
|
Quote:
a si ca sa il mai "laud" putin pe fostul proprietar, ce am mai gasit in timpul reviziilor, 5 bujii de un fel alta de alt fel, 2 fise intrerupte, filtre de polen aproape putrezite si lista poate continua, dar totul va fi bine, usor usor ajungem pe linia de plutire sa putem trece la lucruri mai interesante :lol: le: @pustiu, lasa ca o sa fie bine, gandeste pozitiv, sedintele foto sunt gratis si le faci cand vrei tu :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
Oricum o sa fie gen... |
Ai ceva de munca la ea , imi place ca ai grija de ea si nu o lasi in deriva , o faci tu mai mult decat linia de plutire si poate ajungi la Craiova duminica sa ii facem cateva foto si o sedinta video. Toate cele bune si km fara incidente si defectiuni.
|
Quote:
|
dupa ce am vazut un reportaj la tivi cu pagubele provocate de animale masinilor o sa ma apuc sa verific cablurile de la sonda lambda poate gasesc restul soarecelui din faruri :)) si respectiv ii dau de cap fraierei :lol:
|
Ce se mai aude de nemţoiacă? :)
|
Quote:
|
Ia baga 1-2 pzoe cu interiorul :D Poate ne combinam cumva :P
Bafta :peace: |
Frumos e39 al tau ... am avut ocazia la munca sa vad ca sunt masini bune :) Bafta in continuare .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning