![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
|
In cazul asta astept pana la iarna cand vine zapada sa mergem la un drift si atunci poti veni cu rc`u, oricum maine plec la cj si nu mai apuc sa vin la deva
prea curand |
Oka :) Abia astept si eu zapada ..
|
Quote:
|
Ui ce de-amp***a bahh .. INCREDIBIL!!!!!!!!!:punch: :nosebleed :burn: :headache: :chainsaw:
Ca si cum n-ar fi de ajuns ca o cazut si raliul hd si october tuning fest de la cluj pe 14-15 :lol: Acum am vazut pe net ca tot in 14 si 15 oct. sunt si zilele Hunedoarei :lol: Deci nu-mi vine sa cred si altadata sa mor de ai ce face in orashu asta =)) last edit: n-am mai pus si nunta lu' varumio de pe 14 oct* |
Quote:
|
hm .. de data asta voi lipsi eu :D nu-i nimik ca aduceti voi materiale pt sectiune :D :D
|
Quote:
|
Nu mai merg..:( De astazi nu mai am masin..ata ete, data viitoare :)
|
Quote:
|
...ma uit aici http://www.rally.ro/ .... si ma gandesc ca va fi lupta stransa la toate categoriile....Probabil daca vremea va fi OK, va fi super tare la raliu, deoarece zarurile inca se invart...:))..situatia nu e prea roz nici pt. Titi, iatlianul TEMPESTINI fiind la numai 6 pct. in urma lui TITI...:lol: Deci va fi rupere!!!!
|
Quote:
|
Prima zi de raliu...Am cam ratat-o :( ....
Am prins numa' superspeciala in centru orashului Din pacate Gheghe al nostru a cam avut probleme tehnice... Sa speram ca isi revine si face o figura frumoasa |
Quote:
|
mutzu, nu ti-am blocat masina aseara ? :D Sau n-ai observat ca erai cu farurile in stopurile bolidului meu, in fata blocului la tine :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning