![]() |
Re: Un BMW renaste-E28
team urmarit de la inceput...si ai reusit sa faci ceva cu adevarat...mult succes in tot ce faci..
|
Bv si felicitari spor la tunareala in continuare e super oki pana acu.
|
Quote:
este E12.......:rolleyes2 si nus chiar atat d rare.... are un mos unu la fel k al tau paici prin titan ..... masini bune :) daca te intereseaza are niste jante alpina kre lui nu prea ii plac.... sunt pe 15 . poate il vrajim sa ti le dea ieftin ;) |
super tare frate .de la mine si cred ca si de la toti iubitori de bmw ai nota 10++
a iesit superba masina...am si eu una care as vrea sa arate pe jumatate makr cum arata a ta ... asa ca te rog zi si mie de unde iau o capota de motor??pls...P.S.ce zici daca iai mai pune si o folie neagra pe toate geamurile;)sigur o sa-i dea un aspect mai de gangster;) <<<>>>>respect<<<>>> |
Re: E28 - Un BMW renaste
5 Attachment(s)
ma bucur ca mai sunt si iubitori de e28-uri, eu am 3, un 525, 524td si marea iubire un fost 535 (acum e v12)
|
Quote:
|
In ce mare fel arata Masina Ta!!! M-ai data gata cu motorul , jantele si farurile!!! Ce mai........ cu totul! Si eu ma bucur ca am mai ramas cativa cu pasiunea pentru modelul asta, insa pe zi ce trece , e tot mai greu........ Apropos, se pare ca suntem cam aceeasi generatie, vorba cantecului....seventeenfour
|
:d super masina ta ... felicitari .... ai grija de ea .. a iesit super....Bafta in Continuare
|
Ai grija de ea si bafta in cont
|
Super masina ..... respectele mele pt ce ai facut din ea :peace:
|
Masina , din nefericire pentru mine, isi va schimba proprietarul si din fericire va ajunge tot pe mana unui pasionat!!
|
ai reusit sa montezi intercooler-ul? nu ai mai scris nimic de el, mai da-ne te rog cateva detalii tehnice, despre cat de greu e de pus pompa DDE si intercooler-ul, cine te-a ajutat, etc.
Imi place pasiunea ta, e de apreciat ceea ce ai facut cu aceasta masina. Sper sa ajunga pe maini bune. |
1 Attachment(s)
Super masina; m-am gandit ca ar trebui sa facem o intalnire de e28, dupa cum stiu nu a mai fost pana acum
|
1 Attachment(s)
Manole, nu stii de unde pot sa fac rost de un butuc la a mea? Am un volan Momo, dar nu gasesc butuc la ea pe aici. Vad ca si tu ai avut volan sport la a ta, de aia m-am gandit sa te intreb.
|
Teoretic, ar fi trebuit sa mai am un butuc de Momo, dar trebuie cautat cu atentie zilele astea. Nu promit nimic dar e posibil..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
- Copyright 2026 4Tuning