![]() |
Re: E36 - pisicuta mea
Salut ,sincer iti sugerez sa te uiti si pe la alti useri de pe aici ca ai ce invata ,nici nu stiu de unde sa incep la exterior sa zic de bandourile de pe partea stanga la usi pff apoi pragul la fel ca dupa razboi ,tu iti pui triple si ea saraca plange dupa altele mult mai necesare ,sa termin cu aceea bara de spate care are aceea banda colorata galbena de ma dor ochi in poze sa numai zic in realitate cum ar fii,acel 'Horn' pe paza de toba finala locul lui e pe casa nu pe masina aceea ,sincer apreciez ca incerci sa faci ceva dar numai ca acel ceva lasa de dorit mult de tot,e doar un sfat incearca pe la alti useri sa te uiti ce fac gen motzu ricko etc etc si poate revi la sentimente mai bune cu aceasta masina !
Numai de bine |
ok am inteles benzile le am pus ca am vrut si asa le las pragurile sunt impecabile poate ca asa se vad in poze si bandourile le au completat alti pe masinile lor ca de traim in romania
|
6 Attachment(s)
alte poze cu masina noaptea
|
Nu o vinzi?!
|
bara fata ai pus alta sau ai reparat-o cea defecta?
|
alta bara am pus aia sa dus da de vandut o vand dar daca nu se da ma apuc serios de ia ca am probleme cu macaralele de la geamurile din fata si aripile fata au aparut cateva puncte de rugina ma gandeam sa iau alta neimatriculata si sa transfer totul dupa aia pe asta adica ce imi trebuie restul o dezmembrez
|
Quote:
|
da o aripa o cumparai azi mai am una sa nu ma apuc de doua ori sa desfac botul pt aripi cand le am pe ambele ma apuc de treaba
|
3 Attachment(s)
am schimbat aripile fata urmeaza vopsite si pana la sfarsitul saptamani sper sa pun geamurile electrice pe fata am cumparat macaralele cu tot ce trebuie acum trebuie montate si am schimbat farurile cu unele originale zkw
|
am montat si gemurile electrice pe fata poze mai tarziu
|
Hai ca incet incet iese treaba buna.Imi place bara fata de FL, totodata cand ai banul poti schimba si grila tot cu una FL.Esti pe drumul cel bun.
|
4 Attachment(s)
poze cu geamurile puse
|
Cunosc masina dupa craiovaforum si stiu de cand te chinui sa o vinzi, pacat de ea ca a ajuns in mainile tale si nu sunt rautacios dar ce i-ai facut masinii e un mare kitch !!
|
o aduc la viata usor nu prea am avut timp de ia pentru ca mi am luat o alta masina si la ce pret o aveam era pomana asa mai bine o fac si o mai tin
|
Da,normal.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning