Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Proiectul NWA cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/226000-e36-proiectul-nwa-cabrio.html)

BMnWA 25-02-11 10:04

Re: E36 - Proiectul NWA cabrio

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4118541)
pai alea pe 18" erau originale bmw si tot erau mai usoare.o janta de-a mea cantareste 7.35kg cu mai mult de 5kg mai usoara decat o janta din aia pe 19"
singurele jante pe 17" mai usoare decat ale mele sunt oz ultraleggera care au 7.20kg deci cu 150g mai putin :)
Eu am avut niste jante replici m5 e60 pe 17" si erau mai grele decat alea originale pe 19" :)) iar cand imi puneam jante pe 15" de tabla parca scapam de o remorca si aveam 1.8is dar tu cu 1.8i sau 1.6i cat ai pe ea ce draq faci.

Da Costi mondialu ca s-a pus 1.6 pe cabrio :))) ce ma ataci tu cu motorul meu modest :)) lasa ca vaderele o sa cada bine pe cabrio si jantele pe 19 pot ele sa fie grele ca tot crima o sa arate si iti arat ca nici nu o sa fie lesinata,mai ales daca ii schimb motorul. Nu caut jante usoare pentru cabrio,jante usoare cauta cine are o masina si se da cu ea toata ziua,eu ma voi da cu asta cand am timp si e vreme buna,deci destul de rar,poate mai fac o iesire in weekend dar maxim 4-5000 km voi face la vara cu ea. 700 fac sigur cu ea ca am lasat-o peste iarna in garaj cu plinul facut :)) si tu la cat te dai cu masina nici nu stiu dupa ce mai bagi bani in ea si imi zici de jante usoare :)) sunt foarte usoare mai ales cand le tii in garaj :))

Maniak22 25-02-11 18:17

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4119016)
Da Costi mondialu ca s-a pus 1.6 pe cabrio :))) ce ma ataci tu cu motorul meu modest :)) lasa ca vaderele o sa cada bine pe cabrio si jantele pe 19 pot ele sa fie grele ca tot crima o sa arate si iti arat ca nici nu o sa fie lesinata,mai ales daca ii schimb motorul. Nu caut jante usoare pentru cabrio,jante usoare cauta cine are o masina si se da cu ea toata ziua,eu ma voi da cu asta cand am timp si e vreme buna,deci destul de rar,poate mai fac o iesire in weekend dar maxim 4-5000 km voi face la vara cu ea. 700 fac sigur cu ea ca am lasat-o peste iarna in garaj cu plinul facut :)) si tu la cat te dai cu masina nici nu stiu dupa ce mai bagi bani in ea si imi zici de jante usoare :)) sunt foarte usoare mai ales cand le tii in garaj :))

Partea buna e ca nici nu vei simti cainii morti pe drum cand vei trece cu masina peste ei cocotata cu jantele de 19 inch :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

BMnWA 25-02-11 18:39

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4120559)
Partea buna e ca nici nu vei simti cainii morti pe drum cand vei trece cu masina peste ei cocotata cu jantele de 19 inch :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

:))))):)) vad eu cum e cu ele,nu-mi plac zboara si vin altele..

Maniak22 25-02-11 21:31

Nu a spus nimeni ca sunt urate..ba din contra sunt misto doar ca sunt cam mari pentru pisi si pentru 1.8 :)
App mai era parca azzkiker pe forum ce avea replici de M6 pe 18inch pe pisica coupe..take a look
Sa ai bafta la ele... asteptam pozele

crysty.bobok 25-02-11 21:37

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4118541)
pai alea pe 18" erau originale bmw si tot erau mai usoare.o janta de-a mea cantareste 7.35kg cu mai mult de 5kg mai usoara decat o janta din aia pe 19"
singurele jante pe 17" mai usoare decat ale mele sunt oz ultraleggera care au 7.20kg deci cu 150g mai putin :)
Eu am avut niste jante replici m5 e60 pe 17" si erau mai grele decat alea originale pe 19" :)) iar cand imi puneam jante pe 15" de tabla parca scapam de o remorca si aveam 1.8is dar tu cu 1.8i sau 1.6i cat ai pe ea ce draq faci.

vorbesti de jantele de la avatar ? breyton-urile ?

BMnWA 26-02-11 01:00

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4121141)
Nu a spus nimeni ca sunt urate..ba din contra sunt misto doar ca sunt cam mari pentru pisi si pentru 1.8 :)
App mai era parca azzkiker pe forum ce avea replici de M6 pe 18inch pe pisica coupe..take a look
Sa ai bafta la ele... asteptam pozele

Dar nu e nici o problema :) am avut 1.8 fara nimica modificat si mergea bine cu roti pe 18,daca la asta ii fac ceva evacuare completa si pun si soft sigur o sa mearga destul de ok. Stai linistit ca nimica nu e inca batut in cuie,JimCostin e doar suparat ca nu ii dau lui vaderele :))

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4121156)
vorbesti de jantele de la avatar ? breyton-urile ?

da,e adevarat ca sunt criminale dar pe criza asta purtam ce aveam :))

Maniak22 26-02-11 01:08

Ai tu vadere?:) Nu cred ca il intereseaza momentan pe Costin la masina vaderele:):). A avut si el si lea vandut... ti-am zis ceva nou ?:)))

BMnWA 26-02-11 01:21

4 Attachment(s)
E,pai azi maine isi ia un e46 diesel break de familie si uita de coupe :)) stiu eu ce vrea el :) vaderele le-am pus pe topicul coupe-ului dar asta inainte sa iau cabrio,in final vor ajunge pe cabrio..Vorba vine,de ce sa te saturi de niste vadere ? :)) e ca si cum ai zice ca te-ai saturat de bmw si ti-ai luat opel CDTI :)))
Astea sunt pacatoasele mele..

stef_yo_ro 26-02-11 10:20

wooow :O mortale, super si masina. Pune-te pe treaba ca e pe aproape vremea de cabrio!! :D

Wilgax 27-02-11 18:35

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4121642)
E,pai azi maine isi ia un e46 diesel break de familie si uita de coupe :)) stiu eu ce vrea el :) vaderele le-am pus pe topicul coupe-ului dar asta inainte sa iau cabrio,in final vor ajunge pe cabrio..Vorba vine,de ce sa te saturi de niste vadere ? :)) e ca si cum ai zice ca te-ai saturat de bmw si ti-ai luat opel CDTI :)))

Fortza VADER!:-)

DaBotta 27-02-11 20:58

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos , si abia astept sa o vad gata

Maniak22 27-02-11 21:10

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4121642)

Pacat ca nus electrice.... nah sa-ti tai elanu de modest :):):):):):):):)

Maniak22 27-02-11 21:12

App bancheta nu o ai ? in rest nu am cuvinte :) super

Poze cu jantele de 19 inch puse sus ?

BMnWA 27-02-11 22:54

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4127336)
Pacat ca nus electrice.... nah sa-ti tai elanu de modest :):):):):):):):)

:))) asa mi-ai taiat elanul... :))):)))

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4127340)
App bancheta nu o ai ? in rest nu am cuvinte :) super

Poze cu jantele de 19 inch puse sus ?

Ba da,am tot interiorul cu fete de usi si bancheta dar pe cabrio nu pot pune bancheta de coupe ca difera si cea de cabrio e mult mai frumoasa. Stai asa sa gasesc gume pentru rotile astea,momentan are faruri,bara,grila date jos pentru upgrade,mai e putin pana in adun tot..

Maniak22 28-02-11 19:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4127662)
:))) asa mi-ai taiat elanul... :))):)))

Ba da,am tot interiorul cu fete de usi si bancheta dar pe cabrio nu pot pune bancheta de coupe ca difera si cea de cabrio e mult mai frumoasa. Stai asa sa gasesc gume pentru rotile astea,momentan are faruri,bara,grila date jos pentru upgrade,mai e putin pana in adun tot..

Ce difera? Nu sunt la fel prinderile? fetele de usi spate difera si da e mai misto chestia aia de pe mijlocul banchetei la cabrio:):)
Dami un pm ca chiar sunt curios daca nu vrei sa scrii aici

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning