![]() |
Re: Echipa CRS(CityrideRS)-Oradea
Quote:
sambata adica:D |
Quote:
|
@ meet, pe sambata 28 mai
ora. 15.00:D |
Asa este,ne vedem...
|
o fost fake ..
am mers degeaba |
Bossu`le va trebui serios sa gasim o solutie,ceva nu e bine,de data asta n`am putut merge dar si daca mergeam ramaneam cam noi 2....io nu stiu dau si msj si ar cam trb s stie lumea deja ca la 2 sapt ne vdm si tot nu ar fi vnit nimeni...:(
|
Quote:
cand o sa vina lumea sa anunte si cu asta basta |
Quote:
|
Quote:
|
lasa oameni buni, nu va amarati... se mai nimereste sa fie si asa, sa nu poata mai multi deodata si sa fiti putini la meetinguri, da apoi iar se strange lumea...ii important sa aveti un program stabilit, si in timp veti face treaba buna...or fost intruniri si la noi cand am fost 4-5...da nu era stres, dupa cum poate fiecare...:D keep hopes up!
|
Da..vedem cum o fi,ca interesul scade...din partea tuturor...si cand vezi ca nu`i pasa la altii parca te afecteaza si pe tine,daca se rezolva bine,daca nu nu.Cand m`am gandit sa facem "echipa"Asta am crezut ca nu va fi degeaba..dar se pare ca asa este,la meet`uri mereu doar aceasi 2-3 pers,pe restu`i doare acol,mai nou nici noi aia 2-3 nu mai avem chef d meetiuri din cauza ca nu prea se rezolva probleme si ...vezi ca nu mai prea are interes trb asta.
|
faceti si voi ca orice club in destramare...reprofilati`va pe curse... :))
|
Facem o intalnire in 25?? Mas mea e la dospit mom si va fi gata pe marti miercuri.Numa vedem cn o mai veni... in afara d tn SoundD.Din pacate maj din "echipa" nici sunati sau stiind ca facem o intalnire nu vin.
|
vrea careva vreun concediu de vreo saptmana ?????????
|
noa, bine`i acuma ca s`or suparat a`nosti si "or inchis" topicu?? :))) nesimtitilor care sunteti voi nesimtiti!!! Acuma sincer, de ce mortii ma`sii ii mai zice forum, daca n`ar trebui sa postam pe el, da, ii adevarat ca se face offtopic, da` daca n`ar fi offtopicu ati avea 2 pagini de toate...atata suferinta pt nimic, grow the fuck up...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning