![]() |
Re: dBig Sounds - Car Audio & Tuning
Salut si la multi ani Bigule , as dori sa mi faci un setup bazat pe SQ pentru un bmw e36 , undeva pe la 500-600 de euro maxim cu difuri fata + spate de 165 + un sub de vreo 300 de watti aprox + amplificator pe 5 canale sau un amp pe 4 canale +cel de sub . stima !
|
Salut si in primul rand La multi ani tuturor!
LorD_PSYCHO si DEVIL's Style aveti raspunsurile pe PM! |
9 Attachment(s)
VW Golf 4
-Tweetere Digital Designs T28 http://www.ddaudio.com/mobile-audio/...ts/ddat28.aspx -Confectionare stalpi pentru tweetere |
1 Attachment(s)
te ocupi si cu reparatii difuzoare? am un midbas focal k2
|
Salut,
Din pacate nu te pot ajuta, pot oferii servisare doar la producatorii care ofera si "piese de schimb". Adica nu ma apuc eu sa rebobinez. |
al meu este descentrat si nu prea exact ce trebuie facut la el, oricum multumesc pentru raspuns
|
Quote:
|
multumesc pentru sfaturi
|
2 Attachment(s)
mufa de genu asta poti sa-mi aduci?
|
Ma gandesc la un subwoofer pentru berlina mea de clasa medie.
Buget redus. Pana in 3 mil cu amplificare cu tot, gasesc ceva bunicel? Nu puternic, doar sa pot renunta la basii din difurile de pe usi.. Multumesc |
Quote:
Din pacate nu am cum sa te ajut, sincer sa fiu nici sh nu cred ca ai vreo sansa sa gasesti ceva. O sa ai nevoie de un kit de amplificator (minim 150lei) , un difuzor, un amplificator si o incinta pentru difuzor. La mine , un pachet de genul acesta ajunge la 1000ron, produse noi, cu tot cu manopera. Adica un kit de cabluri de 10mm2, o incinta, un difuzor de 12"(30 cm) Powerbass 350w si un amplificator Hollywood de 300w . |
Quote:
Tin sa zic ca pe masina am un dvd 1 din, si vreau ca boxele sa le leg la statie, am un amplif coustic... si as mai fii interesat de un amplif ceva la 2x300 RMS...fa-mi te rog un pret. Multumesc!!! |
Quote:
|
21 Attachment(s)
Chevrolet Aveo
-unitate multimedia Dynavin cu OS Android -amplificator Digital Designs C5c -amplificator Digital Designs CM1000 -subwoofer custom MDF18 bassreflex 2x Digital Designs 512 -montare difuzoare coaxile pe usile spate Digital Designs CX6.5 -suplimentare alimetare cu inca un traseu 0AWG (50mm) -izolare fete de usi cu STP |
15 Attachment(s)
Mini Cooper S
- demontat sistem OEM Harman Kardon - instalat HU Alpine + modul bluetooth - instalat set difuzoare componente Power Bass S6c - instalat set ovale 6"x9" LabAudio - instalat amplificator + subwoofer Parere personala : Aveam asteptari mult mai mari de la sistemul Harman Kardon de fabrica, Singurul loc unde avea o mica sclipire era pe parte de joase (50-100Hz) la volum minc si asta din cauza ovalelor, in rest pe nicaieri. Doar inlocuind HU si sistemul de difuzoare am reusit sa avem un sunet mult peste ce era inainte + volum mai mare, pentru un plus de bas, clientul a venit de acasa cu amplificatorul si subwooferul (care in scurt timp vor fi inlocuite) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning