![]() |
Re: [POZE] - Useri
Evolutione, multumesc ! miercuri plec la Sedona si am sa fac niste poze cu apusul de soare acolo cand tot peisajul este rosu
|
draculas, sa-ti traiasca ca e tare scump,
oare ac ui e eclipsul ala rosu ? |
9 Attachment(s)
am si eu cateva mai artistice facaute de mine cand am fost in muntii pirinei pe partia Cerler{spania} prin februarie:-):shock:
|
40 Attachment(s)
Ceva poze de ieri... :P
Cladirea aia portocalie este liceul mea tare drag :| Parculetul ala este a 2-a parte a cartierului meu, eu stau in bordura parcului (sau chiar in el... ? :???:) Da, locuiesc foarte aproape de liceu :-P Restul reprezinta orasul unde stau (Sceaux). PS. La pozele cu copaci daca va uitati bine veti vedea papagali... La liceu. Au aparut iarna trecuta in oras... Ma plimbam cu Maria iarna prin oras si vad trei papagali mari pe o banca la -2°C :shock: Defapt, s-au evadat din lada in timpul unui transport spre aeroport. Au rezistat frigului si s-au inmultit. Acuma e full de iei peste tot... Parcul ala mare si celebrul, restul orasului... Alta data, ca nu am mai avut baterie :lol: |
7 Attachment(s)
salut baieti , pentru urmatorii minim 2 ani sunt si eu student prin danemarca ... masina e acasa din motive financiare , cateva poze din orasul in care studiez eu acum multimedia design - Copenhaga
|
10 Attachment(s)
Quote:
Ti-ai luat D60 ? :D Cateva poze de cand m-am intors din Romania. Faceti tot posibilul sa va intoarceti in tara definitiv, intervine o pace sufleteasca de nedescris. Spor la vizionat :-P |
Da, adica... D3000, care ii este succesor :)
Stii tu photoshot-ul cu Bugatti, ala a fost antrenamentul :-P Poze frumoase! Micii nu lipsesc nici din pozele mele, insa nu stiu unde sunt :lol: Vad ca in Romania toti vrem bere gratis si politica curata =)) PS. Ochi frumosi :) |
4 Attachment(s)
me, my village, and what i like near my home!
|
3 Attachment(s)
Eu, cu o mutra de gay dar cu Ferrari :lol:
Antoine si Mimi cu bomboane :lol: |
haha cool
|
10 Attachment(s)
Ceva poze...
1. Maimute, la liceu... :lol: Sunt o colectie de vreo 20 asa... S-o fi amuzat taximerdistul :lol: 2, 4 si 5. O lucrare de arte plastice... Lumea mica a liceului :lol: 3. Colectia mea de reviste in Franceza (mai am tot atatea pe Romana, Germana si Italiana) In sertarele de stanga sunt doar "L'Automobile Magazine", in dreapta doar "Automobiles Classiques" si jos sunt, in mapa: "Auto Turbo" si "L'Auto Journal". Si fara mape, "Action Auto Moto" (doar off series), off series de la "L'Automobile Magazine", cateva "L'Automobile Magazine" ca nu mai am loc in sertare, "Sport Auto", "Evo", "Option Auto", "Driven", "Allure Automobile", "Retro-vision", ceva off series "Auto Retro" si "Auto Retro"... 6. O poza mortala... sau mortuara :lol: Pe strada mea in Mures... 7, 8 si 9. Poze de la Sinaia (Taverna Sarbului, mai sus de oras)... Fara Fabi, you know... 10. Un California Pizza Hut, pentru Boy Wonder :lol: |
ah EVoluzione and his mister'pizz :)
|
2 Attachment(s)
Asa de sarbatori... Craciunita mea si pomuletul meu de craciun... Asa mai de miliardarul ce sunt eu :lol: :lol: :lol:
La multi ani baieti :drunk::peace: PS. La voi se gaseste Tuborg? |
4 Attachment(s)
Quote:
PS: Evident e si-n Romania TURBOrg :lol: Ceva poze cu iarna :D |
1 Attachment(s)
Prima poza si a treia sunt cele mai frumoase, superbe :D Facute la Sinaia sau mai incolo?
In franta nu gasesti Tuborg, nicaeri... :lol::lol: Dapai nu ai vazut ca scrie pe ele "Copenhagen - Denmark" & "By appointment to the royal Dannish court"? :lol: Of, m-ai facut sa-mi amintesc de Turbo... gumele... mai traiesc? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning