![]() |
Re: Cumpar Telefoane Stricate !
UP !
Ma intereseaza si telefoane care au defect softu sau alta "buba" ! 0765230745! |
mai cumperi,am telefon dual sim anycool i939 cu display spart si citeva incarcatoare,cit ofer pe el,sau la schimb cu un telefon simplu da bun functional mersi.
|
salut cat dai pe un samsung j700 ? nu mai tine bateria , cred k are pierderi de curent am 2 baterii la el una tine 2 zile cealalta 3 zile jumate
imi lasi aici dak te intereseaza si cat oferi |
Samsung J 700 cu ecranul crapat in rest telefon ft bun.Bateria tinea cam 4-5zile.
Lg shine ecran,interfata,folie,praf si carcasa jerpelita,bateria tinea cam 3zile. |
|
Am un Samsung s5230 Ca nou , defect : se mai blocheaza touchscreen`u din cand in cand, si numai merg decat butoanele.. cand apesi pe ecran nu se intampla nimic.. daca te intereseaza, lasa PM si revin cu poze
|
UP !
@catalynnn ai PM @vwgolf_trei te sun zilele astea ! |
Un n95..nici eu nu stiu exact ce are..difuzoarele..si de cand am schimbat fata ..face figuri display`u..am si fata originala..tastele se aprind..am incarcator..cablu de date..chiar si cutia cu manuale ;)
Astept P.M Salut ! |
Am un SE k850I care nu ii merg tastele touch sensitive in rest functioneaza perfect si un S500 fara display ... daca te intereseaza astept un PM!
|
Salut...
am asa: motorola c550 vodafone 455 nokia 2626 nokia 7360 samsung slide(nush exact ce model) nokia 2630 motorola v3 nr. de tel:0767501075 sau astept PM |
cumpar nokia 6303 sau 2730,sau c5 defecte sau telefoane cu touch defecte!!!
|
Cumpar nokia c5, e55, 2730, defecte!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:25. |
- Copyright 2026 4Tuning