Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

dreamer 31-08-06 00:11

Re: ce vor fetele? :)

Stii care e treaba ... pana la urma poti fi rasfatata si cu un sarut,o magaiere etc...dar conteaza si situatia materiala,un baiat cu bani parca e altfel fata de unu fara...alt comportament,alta vestimentatie...
Chiar as vrea si eu sa fiu asa de rasfatat cum sunt in general fetele...bineeee nu pot spune ca nu sunt,se intampla sa am ce imi trebuie lg mine ...:D

Alexutzzz 31-08-06 00:14

Quote:

Originally Posted by dreamer (Post 537711)
...alt comportament,alta vestimentatie...

facem orice teste vrei tu ma iei pe mine si iei un pusti cu o stuatie materiala normala sa vezi ca se confirma ce zici tu;) cu vestimentatia hai ca poate o mai scoti daca pustiu are gusturi da cu comportamentu ;) ai ghicit o

dreamer 31-08-06 00:17

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 537714)
facem orice teste vrei tu ma iei pe mine si iei un pusti cu o stuatie materiala normala

Scz pt offtopic...sa intelegem ca ai o situatie materiala iesita din comun?
E normal sa ai alta viziune despre viata cand ai bani asta pentru ca umblii cu altfel de lume,anturajul difera f mult...si normal neavand bani nu poti umbla cu oameni plini de bani.

Alexutzzz 31-08-06 00:19

nu am o situatie iesita din comun .. doh nici nu vreau...... dar nu sunt... o persoana cu un venit sub mediu .... ca sa intelegi:D tre sa ma cunosti:))

dreamer 31-08-06 00:20

Treaba cu situatia materiala e relativa,totul se poate schimba de la um moment la altul,banii vin si pleaca,e normal...conteaza comportamentul si atitudinea fata de lumea care ne inconjoara.

Alexutzzz 31-08-06 00:21

nu pre ne intelegem ... incheie discutia

Eugen_TL 31-08-06 00:22

blue eyes ce ai zis-o cu " sunt satule deja"

alexxxx nu o mai intoarce acum ..ai zis clar sa te compare cu unu cu situatie normala..iar acum zici ca nu esti sub mediu..pai normala inseaman mediu.. si mai zici ca nu f buna ..ce draq sa mai intelegem..in fine nu ma bag ...

faza e urmatoarea.. intradevar cu baietii simplii simplii mai greu..dar cu cei care se descurca spre medii lucrurile stau altfel..un mare pusti de bani gata VS baiat mediu cu sharm klumea,comportament castgica CLAR cel mediu dupa parerea mea ...situ f multe cazuri ... pt ca aia de bani gata sunt considerati tzarani uneori( nu toti dar majoritatea)... iar cine va da de castig lui nu poate fi numita decat o lipitoare cum a spus cineva ...

Alexutzzz 31-08-06 00:27

frate o sitiuatie normala e una normala una sub mediu e una sub mediu... ca sa intelegi da mi se rupe mie ... sde situatia fiecaruia aici discutam de un subiec... si da sunt peste medie... si se vede;) nu im zice ca tu te compari cu un terminat de coleg de clasa care e praf...

legorzv 31-08-06 00:31

baieti degenerati discutia , nu cred ca aici se discuta situatia materiala a fiecaruia ....propun sa veniti cu extrase de la banci

spiry_moto 31-08-06 00:31

hmmm...alex...nu te recunosc

Alexutzzz 31-08-06 00:35

stiu am inceput sa aberez:D de la chestia ca se vede diferenta intre unu fara si unu cu ... yo am vrut doar sa intaresc ce zicea cineva mai sus la gesturi .... am zis ca la cum te imbraci daca are gusturi nu se simte ... da pelea mea :D

spiry_moto 31-08-06 00:36

da....mai bine te-abtineai sau mai bine nu vedeam eu ce ai scris....uite despre gafe d'astea vorbeam eu...ca tot ma intrebai

Eugen_TL 31-08-06 00:38

frate..daca urmareai si alte topicuri cand se rugau fraierii sa zica ca ce am eu ca nu-mi place passatu ... ai fi observat ca incercam sa evit discutiile ..totusi a zis pana la urma altcineva ce conduc cand vreau ... dar eu nu vreeam sa intru in discutie si stii de ce? si mai stii dc nu iti zic acum ca nu ma compar cu nimeni? simplu.. PENTRU ca momentan sunt un floc,un putzoi care traiesc de pe urma parintilor iar eu nu fac nimic decat sa-i respect... cand o sa fac eu SINGUR ceva atunci voi pune si status pe mess si am incheiat discutia.. sunt sigur ca multi imi dati dreptate ...

deci on topic : fetele klumea vor iubire respect ... lipitoarele vor valuta si altele vor decat un simplu prieten si se multumesc ;)

Alexutzzz 31-08-06 00:38

era o discutie intre barbati si nu e gafa:)) tu verifica pm:)) ca telu meu e bolnav:))

Alexutzzz 31-08-06 00:39

si acum ca fiu cat de cat on topic niciodata nu o sa iubesti o femeie care o agati cu motoru .. masina sau chesti dinastea dupa caz....... cel p[utin asa e la mine

All times are GMT +2. The time now is 10:15.

- Copyright 2026 4Tuning