![]() |
Re: Car SPEC.
Superba msinutza!
Sunt curios cum se aude bov-ul pe motorul si turbina de VW? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
vezi vezi sa nu-ti apuna steaua in fatza la vreun Hatch din 94 :)) stii tu de alea ala mexico :)) si cred ca ala cu r32 era stock in motor ceea ce e rar la masinile alea :) cu prima ocazie cand vin la new york te caut sa te umilesc ok :) si tot cu o jermana numa ca e twin turbo :) 2 x GT3582R AWD :)) rebuilt engine :)) ghici ce e, a si e din 2001 masina :)) 4 door sedan 3.0 v6
|
Felicitari pt masina, nu e genul meu dar s-o pastrezi cu placere.
Pune si tu fisa dyno , ca sunt curios cati fwhp ai. Sper ca aia 270 cp nu i-ai scos din burta, ai puso pe dyno. Degeaba i-ai scos badge-urile, tre sa fi complet afon in masini sa o vezi pe strada si sa nu-ti dai seama ca e GTI si nu un Rabbit. Daca vreo s-o faci sa arate ca un Rabbit, tre sa-i schimbi jantele, toba finala si inca cateva chestii. Langa New-york e vreo pista de drag ? Ai fost si tu s-o inceci pe 1/4 mile sa vezi ce poate? Ca asa, m-am luat cu ala si alalalt nu stiu unde....nu e f relevant. Anne - 58 cp si automata?sunt la moda automatele in irlanda? si n-adormi pana ajungi la suta? Vad ca are si A/c dar nu l-ai pus in lista de dotari. Nu merge? |
Quote:
|
Quote:
|
hahahaha iei pe dracu :)) cand ajungi la 400 hp la roata atunci mai pove pana atunci baga bani in golf :) , apropo mi se pare mie sau tu ai tractiune numa pe fata ? daca e asa esti mancat de catre orice evo sau sti stii la ce ma refer :)) iar cat despre honde bleach suna de nu-i drept si cam atat :) stii tu 3" exaust de pe ebay cu 10 dolari set complet :) apropo masina e luata in payments sau cu banu jos ? si vezi ce faci cu garantia nu te puna dracu sa meri la dealer cu ceva in plus pus pe motor ca ai dat de dracu ramai cu buza umflata
|
Cica maine (Vineri) imi dau masina in dealer pe un Eclipse GS-T ca m-am saturat sa dau atatzia bani pe benzina ca Dodge-ul consuma de ma rupe.
|
model din asta nou V6 sau....?
|
nu ma modelu ala vechi de prin 97 :)) cum am avut eu vai de el cat o sa-l coste piesele
|
E din 95 de fapt si nu e cum ai avut u Draculas numa ca aspect, e versiunea turbo a Eclipse-ului
Pimp exista vre-un Eclipse care sa se numeasca GS-T si sa aiba motor V6? Io nush` de asa ceva ala V6 e Eclipse GT si e numai din anul 2000+ |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning