![]() |
Re: Dacia 1300 1978
am si eu contact Seima. Raritati ce sa mai :))
Intri pe messenger in weekendu asta sa vb? |
11 Attachment(s)
In sfarsit, ajung si eu sa mai pun niste poze cu baba: Momentan asa se prezinta, acum se lucreaza la praguri. M-am uitat mai bine la partile terminate, baiatul lucreaza foarte bine, e de nota 10++ , sunt foarte multumit.
|
Chiar pare sa isi face treaba ca la carte meseriasul tau! insa fa-ti stocul de mastic , grund si antifon si pe unde a terminat de sudat apuca-te de curatat si dat cu ce trebuie.Nu mai lasa tabla goala! Ma bucur cand vad ca mai sunt inca meseriasi care nu dau peste ochii la dacie ! Bravo!:D
|
arata multmaibine sport la continuare
|
5 Attachment(s)
Mersi baieti. :D;)
Poze cu niste piese cumparate recent: -niste proiectoare cu halogen, o teava care elimina prima toba, si o tija schimbator impecabila (multumiri lui Fazekasnfs si Daimani) |
4 Attachment(s)
In continuare se lucreaza la masina. :D in curand poze.
Pana atunci niste poze cu piese cumparate pt baba: - masca intreaga CPIO din 71' - tampoane mari spate impecabile - un volan sport care va fi retapitat - si in curand niste scaune FK racing - http://fk-tuning.ro/online/index.php...mart&Itemid=28 |
e bine ca inca lucrezi la masina, sunt sigur ca o sa iasa o dacie super!Bafta:)
|
modelul 71 avea si chenarul de langa ochelarul de far cromat in interior ....:shock:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Astept raspuns. Bafta in continuare cu baba ! |
Quote:
Numai bine, si bafta! |
Si un mic filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=gx-58O8gByU
|
off-topic
Baieti, moderatori: nu stiu unde sa postez, deci pun aici anuntul: am de vanzare foarte-foarte urgent: Nokia E71 black replica identica Made in Finland, in stare foarte buna, functioneaza impecabil. Telefonul are bateria originala de E71, tipul BP-4L (m-a costat 70 lei) si tine cam 5-6 zile. Il am de aproximativ 5 luni de zile, din care a fost folosit maxim 3 saptamani. Langa telefon ofer: incarcator, o husa din catifea, si la cerere casti. 200 ron pret fix, taxele de transport fiind suportate de cumparator(12 lei prin posta romana) |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Si in sfarsit, masina a venit acasa. Sunt foarte multumit de tinichigiu, totul bine lucrat, cu atentie. Cel mai mult imi place cum a rezolvat problema cu aripa st spate, care era de 1310, si nu avea ,,locasul,, pentru stop.
Intre timp eu am scos motorul, cutia, si am inceput sa lucrez la izolare-antifonare. La suduri voi aplica mastic pensulabil, dupa aia voi da toata cu grund, vreo 2-3 straturi de antifon, si la sfarsit vopsea. Intre timp au sosit si mult asteptatele piese: maneta stergatoare, butonasul brake si beculetul de la stergatoare, un contact neiman nou cu 2 chei, ornamentele pentru ochelari, tot noi, si toba :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning