![]() |
Re: E30 - my boy ♥
te-ai orientat ca si mine dupa acelasi an de fabricatie:P.a mea a facut 22.bafta in continuare cu modificarile
|
In primul rand felicitari pt urs, arata foarte bine. E una din masinile mele preferate...e un urs prin Bistrita care candva era gri metal si streagu M pe capota...doar ca proprietaru' s-a prostit facandu-l negru mat:(.... in fin..pastreaza-l cat mai original si multi km fara incidente!!!:D
|
Frumos foc Ursuletzul.
Enumeram optiunile tale si mi-am dat seama ca... eu n-am niciuna din ele :lol: Eu am turbaciune :lol: Sa-l stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el! |
Quote:
a ta doar trage ( din cand in cand), asta si arata si mai si trage bine pentru motorul ei:))))))) |
Quote:
Multumesc, baieti... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
pe asta nu ai puos aici
|
Ieri, baiatu` a primit toba noua... Cea veche cred ca se desprinsese putin de la mijloc, imi batea in caroserie la orice denivelare si nu mai suportam zgomotul :D
PS: Multumesc Golf pt poza. |
Quote:
In ce priveste toba e stock sau ceva de firma?Poza.:-) |
Originala BMW. Deci stock. Mergem pe original...
|
classic style....
|
Quote:
Keep up the good work..! |
Nu stiu daca a fost ziua ta sau urmeaza insa eu iti urez "LA MULTI ANI!" (e decembrie deja).
Cat despre urs... Sunt fan inrait de foarte multi ani, iar posesor de vreo 7/8. In toti acesti ani am avut ocazia sa cunosc , mai mult sau mai putin, foarte multi pasionati si/sau posesori de urs. Un lucru l-am invatat sigur: NU ORICE PROPRIETAR DE URS E SI PASIONAT CU ADEVARAT!" Datorita valeitatilor acestei masini multi au ajuns sa-si cumpere una pentru ceva anume. Unii pentru liniute, altii pentru drift, sau efectiv pentru placerea lor. Insa putini sunt cei care si-au luat urs si pentru faptul ca le placea efectiv cum arata masina. Asa ca acum pot afirma cu toata convingerea ca cei care si-au cumparat urs in primul rand pentru felul in care arata unul stock, si abia apoi pentru placerile ce le ofera, se pot numi fani, pasionati cu adevarat. Sunt de parere ca un urs stock dar bine intretinut intotdeauna va arata foarte bine. Felicitarile mele proprietarilor, astfel de ursi in RO sunt foarte putini. La fel si elementele cu care ii sta bine intr-adevar. Sa dau un exemplu, Cristi (MOUZE): eu personal i-am admirat ursuletul (ma refer la cel cabrio) si cand era stock dar si acum cu MTechnic II. La fel de mult mi-ar place si cu MTechnic I, ALPINA, ACSchnitzer si inca vreo 3/4. Si se pot schimba oricand ar vrea, daca le are, bineanteles. Sunt convins ca cei care trebuie au inteles ce am avut de spus. Sa te bucuri de urs si sa ai grija de el asa cum trebuie. Era sa uit :oops: LA MULTI ANI! si ursuletului, doar el e vedeta aici. |
Hai Claudia ce modificari ai mai adus masinii:D
|
@ Cipilica: multumesc frumos, a fost pe 25 nov. a mea. Si ursul tot in noiembrie pe la sfarsit a implinit 23 de ani.
Sustin cele spuse de tine... personal ma fascineaza e30 ca masina inca de mica... ador TOTUL la ea. Cat despre Mouze, cred ca stie toata lumea ca a fost al lui pana la inceputul acestui an, cand l`am luat eu. Intr-adevar, detine unul dintre putinii ursi superbi de la noi (cel cabrio). In mare masura i se datoreaza si lui faptul ca stiu sa am acum grija de propriul e30, sa-l intretin, sa-i recunosc eventualele probleme, si chiar sa fac cu mana mea una-alta la masina(sau cu ajutorul lui). Pentru ca nu exista modificare(oricat de mica) la care sa nu fi pus mana de cand e masina in tara :) . @ valitataye: momentan lichid de parbriz pt iarna si stergatoare noi :)) Ne pregatim de ger. Zilele viitoare sper sa ajung sa-i montez instalatia pt duze incalzite si barile de rigidizare. Si mai am eu in cap o nebunie.... dar sa vad daca il conving pe Mouze sa ma ajute :lol: PS: Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning