![]() |
Re: ajutor... :P
Quote:
era ea patroana discotecii ??? ce zdreanta ... scuza-mi expresia ... da' era prea zdreanta ! |
Quote:
|
Nu o avea aur la p***a dar daca da p***a la vreun lake cat muntele si fara pic de creier o sa ai sanse sa-ti rupa oasele dar mai bine i le rupi u ei :))
|
Neah....cu toate ca merita,ma repet,sunt adeptul altui tip de razbunare care e ma idureroasa decat cea fizica. Aia care nu doare fizic tine mai mult si...evident ca doare mai tare.Asa ca dc sa ma consum atata pt o panarama?Cand s-o ivi ocazia ....atunci ies la atac.Pana atunci nu o cunosc, nu am intalnit-o in viata mea, nici pe ea,nici pe masa,nici pe tacsu...pe nimeni din apropiatii ei. IGNORE TOTAL!!!
|
am trecut ieri cu un tovaras pe langa o fosta care ma enervase la culme si i-am dat papucu' ...
o vazusem de departe si am zis sa nu o bag in seama ... m-a vazut in schimb ea pe mine la care face ... : "GABI !" ... eu ma uit la ea cu o fata ciudata, de parca nu as fi cunoscut-o... O intreb de unde imi stie numele ... la care asta "Pai nu mai stii ? Am fost impreuna.." I-am spus ca minte si mi-am vazut de drum mai departe ... Sa vad CUM imi zbarnaie azi telefonul ??? :) |
Depinde de caracteru fetei. Daca e geloasa, sigur vei avea un Inbox full... :D
|
oameni buni...
sa va zic o chestie... despre femei nu trebuie sa vbesti cu nimeni... absolut nimeni te-a lasat...asta e...fi smecher si cauta alta... ai lasat-o...ai stiu u de ce ai lasat-o.. nu te mai intoarce k te lasa ea te-a lasat si inq o mai iubesti...indura in tine...spune-i ei si numai ei...doar asa vei rezolva problema... nush io asa fac... am iubit-o si inq o mai iubesc...insa pe zi ce trece ma face sa o "urasc" mai mult...si cu timpul sunt sigur k se va schimba foaia ... asa k las lucrurile sa vina de la sine bafta |
mai ... sunt unii care nu pot indura in ei ... cum spui tu ...
daca nu dau frau liber ... nu se stie ce se poate intampla cu persoana in cauza ... |
Quote:
|
ahhhh, cat astept si eu momentul asta cu vreo cateva... si vine el ... ;)
|
Quote:
|
parerea mea este ca:
FOLLOW YOUR HEART...nu ce se scrie pe internet de niste oameni care abia va cunosc...doar un sfat pur personal. cred ca am destula experienta ca sa ma exprim |
Quote:
|
Quote:
da' ce te faci cand esti confuz ??? :D si nu stie nici inima ce sa faci ??? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning