![]() |
Re: BMW E36 Galati/Braila
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ms dar..chiar nu mai este nevoie deocamdata..am sa atasez si niste poze pt. a intelege mai bine situatia :( Daca e cineva de prin galati care are un 320 de dezmembrat sa-mi lase un mesaj.Nu o sa am liniste pana nu o voi pune din nou pe strazi..
|
Quote:
|
Ms..Probabil daca eram cu alta masina eram praf acuma...se vede clar masina rosie fiind un RENAULT nou sa facut praf si a mea nu are mare lucru..
Asta este..sunt bune si Renault-urile bune la ceva..m-a ferit sa nu intru in stalp :) Va salut si atentie in trafic ca o sec. de neatentie va poate costa scump..am vazut-o pe pielea mea. |
ai fost reisar.
|
Quote:
da cum ai reusit sa creezi nefericitul eveniment?:( |
a fost reisar pe ud :o
|
Recomand baiatu' din Lacu Sarat!Preturi mai mult decat bune!
|
Quote:
|
Quote:
plus ca un amic de-al meu cu o laguna 2 a avut impact frontal pe centura cu un cielo, renault-ul (in leasing) a luat dauna totala (1700e) dupa ani de zile de platit casco. el s-a ales cu cateva zgarieturi si vanatai, taica-su la fel, deci la siguranta merita renault-ul cele 5stele sau cate avea. dar nu putem compara un bmw din 94-96 cu un renault din vremea aia pentru ca nu cred ca le acordau cei de la ncap vreun colt de stea :-D pana la urma bine ca nu s-a intamplat mai grav, fierul se indreapta, si nu cred ca lutza-cox isi va lua acum renault pentru ca e mai bine cotat ncap. |
Quote:
Si nu fiti carcotasi,ca nu se stie niciodata cand ti se poate intampla.. Procentul100% de a nu face accident este atunci cand ai masina parcata in garaj... |
ai fost reisar = nu ai mers cu viteza cuvenita pentru tipul tau de tractiune si pentru carosabilul ud. Nici nu ma refeream la curse.
|
Un adeziv smecher de prins eleron pe caroserie?Vreau sa pun si eu un zender si vreau un mastic bun bun...dar nici sa ma rupa la buzunar:D mi l-a trimis deja cu 2 suruburi taiate abia le-am gaurit pe mijloc si am refacut filetu..deci un adeziv belea cine cunoaste?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
deci daca ai noroc chior, ai. pe el l-a costat 30ron semnalul dreapta, bara lui era un pic stearsa, la mine usa usor indoita in dreptul bandoului cat sa stea bandoul 5mm departat de usa. am mers pe asigurarea lui. m-a bufnit si rasul, merg cu e46 la greu, viteza, depasiri etc, si cand ies la o plimbarica cu e36 cu 40kmh fac accident. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning