Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

AtreJa 06-09-06 21:33

Re: schitze mashini ... necopiate !!!

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 545658)
beton desenele k nu mai sunt schitze te rog shi e tine k altzi nu au timp:!: :!:
potzi face un audi a4 cabrio caricatura (roti imense si spoilare mari) sper k stii pun si 2 poze pllsss macar o schitza atreja a ta am comentato

no pb...cred ca vineri e gata...sper sa iasa bine ptr ca repet nu prea am experienta, dar sunt optimista. Toate cele bune!!

LKS 07-09-06 00:02

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

atreja ..in primu rand bine ai venit printre noi ...si..lasa ca avem noi grija de tine :D

ca un tip : tzine foaia dreapta cand ii faci poza ..ca se vede nasol dupa aia ...pune`o pe ceva drept ..

si..e un inceput bun ...asteptam mai bine din partea ta

Alkatraz 07-09-06 01:23

Aterja bun venit pe forum ...
Cat de cat dragutza masina realizata de tine ...

Ceva nu e curat ... :D Frate astia din Galati is asa de talentati la desen ?
Pe forum la desene predomina Bucurestiul urmat de orashul meu ... E ceva totusi ...

AtreJa 07-09-06 08:29

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 546047)
Aterja bun venit pe forum ...
Cat de cat dragutza masina realizata de tine ...

Ceva nu e curat ... :D Frate astia din Galati is asa de talentati la desen ?
Pe forum la desene predomina Bucurestiul urmat de orashul meu ... E ceva totusi ...

multumesc de primire si, sa stii ca la galati exista un liceu de arta foarte bun(eu nu invat acolo ptr ca am optat ptr alt profil) si sunt foarte multi galatieni talentati, dar si mai multi fani tunning....

LKS 07-09-06 14:49

heey ...mai suntem si din cta ...putzini ..da suntem :))) si la cta e un liceu de arte destul de bun ...io invatz la liceu` de langa ...e molipsitor :))

AtreJa 07-09-06 15:43

1 Attachment(s)
asta e audiul cerut ... nu a iesit chiar cu roti mari(era cam greu de facut ptr nivelul la care ma aflu acum) dar eu zic ca merge. Urmatoarea lucrare va fi un bmw m6...nu stiu cand va fi gata

Ace Axel 07-09-06 18:26

putea iesi o caricatura din desenu tau atreja dak ii faceai rotile mari ... poate incerc si eu knd ma intorc :D

LKS 07-09-06 19:24

ace ...cred ca duminica ne vdm daca vi la mare ...ca sambata`s plecat ...te astept :)))

mba 07-09-06 20:01

thanks atreja ideea e buna pe la bot ca realizare mai ai de lucrat da e okkkk thanks again

Ace Axel 07-09-06 21:09

cu siguranta lks :p

hai ciao copii!!!

Alkatraz 07-09-06 22:50

Multa bafta Ace Axel ... Distractie placuta la mare ...
O sa ne fie dor de tine :D

mba 09-09-06 14:45

voi ce photoshop folositzi k poate ma invatz shi eu shi.... te asteptam sa te intorci ace....

mba 09-09-06 22:53

10 Attachment(s)
vai fratzilor am inker.... skuze shi surorilor ...asha am inkerkat sa fac o karikaturah un mitsu. colt czc shi ...skuzatzi fata din desen... shi nu prea a iesit parerea mea da nu mam dat batut shi am zis sa fak un vw golf II poate poate o iesi keva ... shi vedetzi shi voi ke parere avetzi????
ps:dahcia e mai veche

Alkatraz 11-09-06 19:25

MBA Design tu ai o vesnica problema pe care vad ca nu o remediezi ... iti ies strambe masinile .... incearca sa faci constrcuctia mai ca la carte ... Vezi ca mai mult talentatul decat noi ad1 da niste sfaturi printre posturile cu masini ale lui DJ Stormy ... poate te uiti pe akolo ...

Yackone 12-09-06 17:54

i'm back....;)

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning