![]() |
Re: schitze mashini ... necopiate !!!
Quote:
|
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
atreja ..in primu rand bine ai venit printre noi ...si..lasa ca avem noi grija de tine :D
ca un tip : tzine foaia dreapta cand ii faci poza ..ca se vede nasol dupa aia ...pune`o pe ceva drept .. si..e un inceput bun ...asteptam mai bine din partea ta |
Aterja bun venit pe forum ...
Cat de cat dragutza masina realizata de tine ... Ceva nu e curat ... :D Frate astia din Galati is asa de talentati la desen ? Pe forum la desene predomina Bucurestiul urmat de orashul meu ... E ceva totusi ... |
Quote:
|
heey ...mai suntem si din cta ...putzini ..da suntem :))) si la cta e un liceu de arte destul de bun ...io invatz la liceu` de langa ...e molipsitor :))
|
1 Attachment(s)
asta e audiul cerut ... nu a iesit chiar cu roti mari(era cam greu de facut ptr nivelul la care ma aflu acum) dar eu zic ca merge. Urmatoarea lucrare va fi un bmw m6...nu stiu cand va fi gata
|
putea iesi o caricatura din desenu tau atreja dak ii faceai rotile mari ... poate incerc si eu knd ma intorc :D
|
ace ...cred ca duminica ne vdm daca vi la mare ...ca sambata`s plecat ...te astept :)))
|
thanks atreja ideea e buna pe la bot ca realizare mai ai de lucrat da e okkkk thanks again
|
cu siguranta lks :p
hai ciao copii!!! |
Multa bafta Ace Axel ... Distractie placuta la mare ...
O sa ne fie dor de tine :D ___________________________ incercati sa fiti mai ontopic pe viitor ad1 |
voi ce photoshop folositzi k poate ma invatz shi eu shi.... te asteptam sa te intorci ace....
|
10 Attachment(s)
vai fratzilor am inker.... skuze shi surorilor ...asha am inkerkat sa fac o karikaturah un mitsu. colt czc shi ...skuzatzi fata din desen... shi nu prea a iesit parerea mea da nu mam dat batut shi am zis sa fak un vw golf II poate poate o iesi keva ... shi vedetzi shi voi ke parere avetzi????
ps:dahcia e mai veche |
MBA Design tu ai o vesnica problema pe care vad ca nu o remediezi ... iti ies strambe masinile .... incearca sa faci constrcuctia mai ca la carte ... Vezi ca mai mult talentatul decat noi ad1 da niste sfaturi printre posturile cu masini ale lui DJ Stormy ... poate te uiti pe akolo ...
|
i'm back....;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning