![]() |
Re: E36 - 328
mariane sambata o sai intre la retusat,am sai pun proiectoarele k le am acs,xenonul si luna viitoare folie toata masina din fata pana in spate si restu am sai pun pe parcurs adik bara de M si ce o mai fi de facut
Ozn u ar trb sa iti vz de (bolidul) tau ta k nu tiam cerut tie parerea,mai bn cu capota asta decat cu hidosenia aia,asta trb refacuta in fata si gata.cred k bara dupa fata e de trabant. nu de bmw!!!!!!dal la noi in tara se fura tot dupa masina ce rost mai are sai iau bandouri dak ii pun de M |
florienee mi-a spus marean ca vrei sa facem o combinatie pa sistem! mai e lavabila??:rolleyes2
|
valores ma mai gandesc,nu prea as vrea sa-l dau,ne auzim poate ne gasim maineseara la o vorba ca iesi cu baietii din club,daca e te suna dani,ca e un baiat la noi din club ce ii place maxim masina ta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dak to a venit caldura, am mai facut si eu cate ceva pe la masina,am pus proiectoarele k urmeaza a fi montate instalatiile de xenon si cablu de deschis capota
|
bv ma,apucativa dracu mai repede de capota,si apoi bara,apoi alta coloare,sa iesim si noi cu beietii la bulevard,ca ai vazut ca nebunu s-a apucat de bolidul lui,liviu mici retusuri
|
da ma dumink am sa fak capota si saptamana viitoare cred k arunc si jentile pe ea k astea imi fac in creieri,mai asteapta si u 2-3 luni k o sa fie gata
|
daca te interes un motor m52b20 bloc de aluminiu..merge impecabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning