Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero >> BZ_05_HYU (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/219950-espero-bz_05_hyu.html)

low. 12-12-10 23:27

Re: Espero >> BZ_05_HYU

nu`i....ce am inteles eu este ca tata ar fi vandut`o unui om de la tara...ca sa vezi ce poveste romaneasca...ca deh traim in romania si asta ne ocupa toate masinile....ce am inteles de la mama,ca tata nu a mai dat pe acasa,si nici nu mai vreau sa discut cu el,ca acel taran,i`a promis ca`i cumpara masina cu 38 de bete..si diferenta de bani o achita prin montarea unei sere la el la tara...el luand masini ptr munci "agricole"...eu nu vad masina mea sa intre pe camp,la primul hop ramane suspendata...ma rog...povestea asta...pute rau....foarte rau...maine la prima ora....iau frumos actele masinii,sunt al mine si sunt pe numele meu,am aflat satul,si il iau frumos la puricat,daca gasesc masina,ma urc frumos in ea si plec,daca face gura,declar masina furata! dar ceva nu se leaga,vorba lu` AMD sa nu zaca la dezmembrari sau vopsitorie...vedem maine :???: sunt la pamant fara caruta mea :((

Andutu TZH 12-12-10 23:38

Exact asa mia facut si mie taicamio,cadou de majoratu meu imi cumparase unchimeo masina lu tata un cielo ca el isi luase renault clio,a lovito pe a lui si mia vanduto pe a mea ca sa o repare pe a lui,am avut exact aceasi reactie ca a ta,acum masina e pe numele meu nu mai am nici o treaba cu nimeni;)

low. 13-12-10 13:45

am gasit masina....dupa o lunga cautare prin nu stiu ce sate....mi`a venit sa dau si pe la tara la el....surpriza..masina in poarta la vecinul de "peste casa"..am fost am discutat cu omul,a platit cash 38 de mil,plus un teren pe nu stiu unde...a luat`o pentru fiul lui,care luna asta da de permis...cat vorbeam cu domnul respectiv,apare tata...si a inceput gura mare ca`s banii lui...i`am lasat actele pe masina,cu lacrimi in ochi...si am plecat,si din ziua de astazi,tata este ca si mort ptr mine...ca sa nu mai detaliez,am facut rost de niste bani,iar in primavara imi voi cumpara un alt espero,dar intai sa ies din iarna..mai am o motocicleta si jantele..le vand,si poate`mi cumpar o caruta sa ma misc cu ea 2`3 luni...subiect inchis!

B-99-SAA 13-12-10 14:33

Man... capu sus.... O sa iasa soarele si pentru tine in primavara :D Imi pare rau pentru cele intamplate... nu esti singurul in situatia asta... nu detaliez, dar oricum, stiu cum te simti, chiar stiu....! O sa fie bine, o sa vezi :D

johnsonxxl 13-12-10 15:26

lasa frate ca iti revii tu... trista situatia dar nu ai ce face.. ;)

low. 13-12-10 17:31

Oameni buni,am recuperat trotineta!!:peace:
Mi`am luat vecinul,care lucreaza in politie,si am plecat la tara cu masina de politie,(ptr impresii)...simteam ca innebunesc cand vedeam parcarea fara ea,si am luat la mine si banii imprumutati de finul meu....
Am ajuns in fata portii omului,cand vad masina cu ditamai funia pe ea,ditamai noroiu...si un tractor abia ce pleca...am incremenit...ne dam jos...nu am apucat sa zic buna`seara...si imi zice omul"dami banii si scapa`ma de ea,ca a spart motorul"....(ce a facut baiatul lui,a luat`o pe camp,sa se mai "antreneze" in ale condusului,fiind noroi a scapat`o intr`un sant,si a spart baia de ulei,si bara,dar putin intr`un colt)..i`am pus 30 de mil in mana,si am luat`o acasa,la stanga,cu masina de politie...maine la prima ora ii pun baia de ulei,si ne uitam daca a mai patit ceva,ma gandesc la ambreaj...oricum am adus`o acasa!
de acum nu mai las cheile la intamplare..non stop cu mine..si cand fac baie:))
Acum masina este a mea,cumparata de mine,nimeni nu mai are dreptul la ea..
Oricum...nu cred ca ati vrea sa o vedeti cum arata...are noroi de la interior pana la grila si la faruri...maine ii fac niste poze..sa va dati seama prin ce a putut trece:???:
p.s. sunt mega-fericit ca mi`am adus jucaria acasa:X

johnsonxxl 13-12-10 17:40

telenovela frate nu altceva :D app de chei..le-ai mai lasat tu o data la mine in masina :lol: si telefonul :lol:

low. 13-12-10 17:40

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3894419)
telenovela frate nu altceva :D app de chei..le-ai mai lasat tu o data la mine in masina :lol: si telefonul :lol:

aaa da :D,faza aceea nu se pune:))

vladutzu 13-12-10 17:54

final fericit are povestea:D mA bucur pt tine:D si pt masina:D

low. 13-12-10 17:57

Quote:

Originally Posted by vladutzu (Post 3894486)
final fericit are povestea:D mA bucur pt tine:D si pt masina:D

promit ca o sa am mai mare grja de ea..:oops:

CT97AMD 13-12-10 17:59

A mai scris cineva chestia asta:Daca masina ar avea palme ai fi in spital

low. 13-12-10 18:04

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3894521)
A mai scris cineva chestia asta:Daca masina ar avea palme ai fi in spital

stiu,stiu...invatatura de minte...la modul general..aveti grija de masinile vostre:???:..nu se stie cine "pandeste" asupra ei....
gata,vreau sa uit de cele intamplate,a fost un iad pentru mine astea 2 zile...reparam,o facem frumoasa...si asteptam sarbatorile:drunk:

B-99-SAA 13-12-10 18:51

Ba nici nu ai idee cat ma bucur, zici ca mi-am recuperat eu masina....!!! :oops: Lasa ca o baie de ulei se face, bara o strangi putin, ca oricum vine iarna, important e ca ai masina inapoi! Hai sa auzim de bine! :-)

low. 13-12-10 18:54

Mc frumos!
Chiar nu ma asteptam sa`si faca atata lume griji...:tears:
Numai bine si sanatate!

ing3r 13-12-10 20:12

Bravo domle ca ai scapat cu bine din intamplarea asta :(
Happy end, pana la urma...Deci e bine.
Ai mare grija de ea, ca pe urma te lasa si ea cand ti-e lumea mai draga :D

All times are GMT +2. The time now is 03:44.

- Copyright 2026 4Tuning