Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Supercars - Japoneze vs. Europene (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2195-supercars-japoneze-vs-europene.html)

RaveBoy 23-02-05 08:47

Parca mai mult as prefera o japoneza fata de o europeana ... pt. ca europene au toti .... adica sunt foarte multe pe strada ..... si japoneze sunt dar mai putine .... aici ma refer la cele de viteza

SEBASTIAN 23-02-05 08:48

LEGAL RACING

Parerea mea ca japonezele ieftine sunt destul de slabe, dar cu siguranta isi fac banii in timp ce cele scumpe se vand greu si sunt bune.
Eu sunt connvins ca per total suma de bani incasata din vanzarea masinilor europene depaseste cu mult pe cea a japonezelor.

SEBASTIAN 23-02-05 08:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaveBoy\"
Parca mai mult as prefera o japoneza fata de o europeana ... pt. ca europene au toti .... adica sunt foarte multe pe strada ..... si japoneze sunt dar mai putine .... aici ma refer la cele de viteza

Sti ca taxele iti ridica pretul lor cu peste 60% daca nu chiar 70%.

georgeb 23-02-05 10:11

pai el ... ar prefera... adica daca ar fi sa fie ... :twisted:

oricum , daca nu ar fi taxele astea porcesti de mari :evil: , masinile din germanica s-ar vinde mai putin .

ahhh sa nu uit ... SUBARU RULEZ :P

pimp_lex 23-02-05 21:07

Cata - depinde sa sti. Depinde despre care Mazda vorbim si despre care neamt. As prefera oricand o Mazda 6 V6 full in loc de un 318 sau 320 de baza. Sau o mazda 3 GT full, in loc de seria 1 de baza.

catalin rs4 23-02-05 21:47

pimp nu stiu de ce dar numi plac japonezele deloc in afara de modelele sport..nsx skyline.supra.etc...

akimoto 24-02-05 10:36

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Eu sunt connvins ca per total suma de bani incasata din vanzarea masinilor europene depaseste cu mult pe cea a japonezelor.

muhahahaha :lol:
bravos
pai dupa cum spunea un mare intelept \"ti se pare corect sa compari un continent cu o tara ?\"
ai idee cate marci japoneze sunt si cate europene ?

pimp_lex 24-02-05 17:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
pimp nu stiu de ce dar numi plac japonezele deloc in afara de modelele sport..nsx skyline.supra.etc...

da ma Cata, stiu ca nu le agreezi :lol:

Dar zic, zi si tu de ce, in contextul asta ai luao pe una si nu pe cealalta. Ca nu pot sa cred ca tu n-ai cumpara o masina din cauza tzarii de unde provine. Hai sa luam un ex, ca sa fie mai usor.

Mazda 6 V6 full equipped vs BMW 320i de baza(chel) - in loc de 320 poti sa iei altceva daca vrei, A4 1.8T sau C240, nu conteaza

SPORT 24-02-05 18:43

1 Attachment(s)
O bucata europeana.

bogdanRS 24-02-05 19:17

Ultimele japoneze sport(gen RX-8, 350Z) au progresat mult la capitolul design si personalitate si sunt pe cale sa le bata pe cele europene...Eu unul sunt foarte multumit de masinile japoneze!

SPORT 24-02-05 19:29

Acest topic este prea singularizat adica ''japoneze'' trebuia ''asiatice'' daca tot se compara cu toate''europenele'' caci astfel nasc foarte multe controverse de genul:o tara impotriva unui continent.Si binenteles fiecare cu gustul[care nu se discuta] si parerea lui personala,nu sunt japonezele deloc rele dar eu aleg ceva european.

BMW_M 24-02-05 21:34

poate sa explice cineva ce inseamna SUPERCARS? bmw 320? mazda6 ?:(
hai ca imi cumpar si eu un yaris ca este mai fiabila decat un polo...:):)

si este destul de greu sa faci o comparatie intre un lamborghini si un skyline( ca performante se poate face o comparatie) dar ca design....lasa de dorit skyline-ul

este doar parerea mea..

pimp_lex 24-02-05 21:43

Topicul a degenerat in Japoneze sau europene la modu general, si de ceva timp se voreste de firme la modu general, dar ai dreptate, n-ar trebui ca e off-topic

akimoto 25-02-05 13:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMW_M\"
si este destul de greu sa faci o comparatie intre un lamborghini si un skyline( ca performante se poate face o comparatie) dar ca design....lasa de dorit skyline-ul
este doar parerea mea..

hmmm...skyline e o bestie, nu stiu cate masini arata mai agresiv ca aceasta

http://www.fast-autos.net/nissan/skyline3.jpg

Greddy T67 27-02-05 22:45

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Parerea mea ca japonezele ieftine sunt destul de slabe, dar cu siguranta isi fac banii in timp ce cele scumpe se vand greu si sunt bune.

Din toate firmele din lume o japoneza este fara datori:Toyota!!!!!!!!
Iar bani pe care ii are momentan poate sa cumpere firma VW cu bani jos!!!!!!!
Asta numai ca punct de reper.....nu este important cati bani invarte o firma ci cati bani castiga.......

All times are GMT +2. The time now is 06:26.

- Copyright 2026 4Tuning