![]() |
Re: E30 - 318i Cabrio - Proiect nou
Sa nu fie cu suparare dar ///M-ul acela nu da bine.:sad:
|
Quote:
|
Arata foarte bine ! felicitari ! cumva lucrai la el in vara-toamna in zona militari pe langa SEMA Parc...Politehnica ?
|
Quote:
Sigla ///M nu e tot una cu ///M3 . |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Intre timp a ajuns si cotiera originala BMW, butonul de la decapotare (nou) si sunt gata ( mai trebuie vopsite ) si flansele adaptoare pentru scaune ( VADERE ) .
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
A venit caldura si ne-am apucat de treaba.
Ieri si astazi s-a montat pachetul M-Tech 2, stopurile MHW, faruri galbene provizorii pana sosesc cele cu smile, zilele urmatoare urmeaza sa adaptam si Vaderele si sa montam cotiera. Apoi la revopsit si retapitat, in functie de finainte. Tin sa-i multumesc pentru ajutor lui alex_maniacu_91 si sa nu uit de Fetitza & Fetiza Daughter :) Cateva poze: |
Pacat de replicile alea ... ca nu-s cu buza. Se cunoaste ca sunt multi bani investiti.
O sa arate asemanator cu : http://www.bmwtuningpic.com/wp-conte...-Cabrio-V8.jpg Intrebarea mea: Ce culoare? Ca vad ca acum e curcubeu. Te-ai hotarat pana la urma? |
1 Attachment(s)
Quote:
Sunt curios cum arata cu vadere ... nu cred ca da bine pe urs dar sper sa ma insel ! E46-le in poze arata bine ... in realitate e suberb ! Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
Merci. |
Senzatie masina sincer!Imi place fiecare cm2 cum arata.Felicitari pentru ce s-a pus pe ea pana in momentul de fata.:-)
|
Quote:
|
foarte tare o sa iasa;
sa ai noroc de el |
| All times are GMT +2. The time now is 01:44. |
- Copyright 2026 4Tuning