![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=75 ....sper sa-l mai recunosti ;) oricum am vazut k te-ai apucat d el, spor la treaba ;) |
wow!!!
Nu imi dadeam seama daca nu vedeam si poza masinii langa.Arata mortal dar adevarul e ca nu ma gandeam la ceva asa de radical:shock: Ms de urari,sper sa nu mai intervina nimic luni la lucrul la masina. |
2 Attachment(s)
Ceva noutati pe la voi?
Eu mi-am terminat spoilerele:lol: :lol: (sprit-chit) |
5 Attachment(s)
Hai baieti mai veniti si voi cu cave nou ca vad ca nu mai scrie nimeni de cateva zile.S pare ca mie imi surade norocul si o sa reusesc sa termin saptamana viitoare.A iesit vopseaua in sfarsit,binenteles cu mici scapari dar a ramas asa ca nu mai am timp sa mai stau ca sa iasa perfect,o sa vad ce mai iese cu polish ,ce nu ,asta e.maine mai vopsesc rotile si spoilerele.
|
de curiozitate cat te-a costat vopsitooria ca tre sa ajug si eu la stadiul asta
|
Era vorba initial de 10mil dar am ajuns la aproape 15 si nu pot sa zic ca nu se putea sa fie mai buna calitate.
|
ce firma e vopseaua si cat a intrat?
si cat a costat numai vopseaua si cu lac si intaritor... si etc. |
"Hai baieti mai veniti si voi cu cave nou ca vad ca nu mai scrie nimeni de cateva zile"
Eu unu astept sa termin partea mecanica care sapt viitoare o sa fie gata presupun... pe unii din noi ne int si motoru .. spre deosebire de tine care nu prea ai umblat la el. Eu in frima faza am schimbat motoru 1.6 cu un 2.0 pe care nici macar nu am apucat sa-l folosesc si acum pun 2.5. Sper sa ajung si eu la vopsitorie cat de curand. Vba lu metz, cateva detalii despre vopsea.. rpeturi. ms anticipat |
8 Attachment(s)
Am raspuns cu vopseaua si dincolo(daca te intereseaza desfasurat) 6.680.000lei cu diluant si intaritor.
Am ublat si eu putin la mecanica.Si eu am avut initial 1,6 motorul dar era varza(chiuloasa fisurata,culbutori rupti!!!,arbore la R3 terminat)si am luat unul de 1,8 cu blocul fisurat pe care l-am mutat intr-al meu si asa am rezolvat si problema cu seria,am schimbat cutia,am pus una cu 5 trepte,la motor atrebuit sa schimb si aprinderea cu electronica,motorul pe care l-am luat era de pe un 518 din '80,dar astea le-am facut mai demult,eu am luat masina anul trecut in iunie,am facut treaba cu motorul si am circulat pana anul asta in iunie cand am inceput cu restul.Urmatoarea miscare va fi suspensia,dar mai are unpic de asteptat pana imi mai revin cu banii:lol: Bafta mai departe la toata lumea si astept sa vad ce ati mai facut si voi ca m-am simtit cam singur in ultima vreme8) :lol: |
hai sa incepi cu montatu ca abea astept sa vad cum iese... spune-mi ca ti-ai luat si tu macar grile noi..
|
Nu mi am luat noi dar ale mele arata destul de bine si o sa le improspatez cu un strat de negru mat.
|
astept sa vad piese montate.... cred ca o sa arate super cu spoilere
|
Mi'am luat si yo fuller, vopsea si lac :D sper k sapt kre vine sa o am vopsita ... wish me luck:)
|
3 Attachment(s)
Multa bafta la toata lumea.Eu am terminat(deocamdata)dar nu am facut poze asa ca o sa postez maine ca abia azi am terminat.
Asta pot sa va arat pana maine si va astept si pe voi sptamana viitoare cand ma intorc din cursa. P.S. Nu am mai postat ca nu stiu de ce nu am putut sa mai intru pe forum de vreo 3 zile.:?: |
5 Attachment(s)
Salutare!Am ajuns din nou in parcare.:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning