Re: E36 - 318 is
acum pisicuta a primit un schimb de ulei cu 5w40 (castrol)ca vine iarna , un filtru de ulei ,filtru de benzina.
|
:) Ai apostat-o cu un filtru...... ai dat cu filtrul in ulei, pisica s-a chinuit foarte mult timp mult sa faca uleiul ala si tu i-ai dat de l-ai jiulit... i-ai dat o perversa ca de pe Gaesti...va intreb ce ati fi facut in locul lui?:):):)
Evident a durat a durat 60 de minute, o ora, 3600 de secunde.... :):):):):):):) Ori vine iarna ori numai vine |
Quote:
la 25grade+ vine iarna!? |
Ozn_yakuza mai deschide si tu geamu sa iasa frigu:):):):):):)
|
4 Attachment(s)
pt un aspect mai frumos noaptea si mia interesant si poate chiar in asteptarea geamurilor electrice spate,am montat inca 2 butoane de geamuri si o sa mut si butonul de la trapa tot jos pe consola centrala.
intrebare? ce parere ,sfaturi ,aveti daca ii scurtez paletele de la elice cam 3 cm?vascul e aproape nou si merge f bine si acum vine iarna..la vara vreau sa trec pe electro ventilator si sa ii scot de tot vascul. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
asa ceva e ce trebe! |
ba sunteti circ...:lol::lol::lol:
oricum cred ca ceva industrial ar fi mai bun.....;) oricum nu mi ati raspuns la intrebare........:lol: |
daca montai si tu butoanele alea ca la carte nu cu distanta intre ele era ceva...
|
Quote:
|
este suportul pentru doua butoane cum spune sprinter si suportul pentru 3 butoane.. tu ai mai pus doua normale tot de pe geamuri fata asa-i?:)
App nu vinzi casetofonul? Pui un sony frumos acolo sau un alpine cu lumina albastra sau dc nu un dvd |
hai sa fim mai atenti la ce citim si ce scriem... 8)
eu am zis....pt un aspect mai frumos noaptea si mai interesant si poate chiar in asteptarea geamurilor electrice spate..deci nu am geamuri electrice spate, nu am nici un kit si nici vreo modificare....;) butoanele sunt de geamuri si doar luminate dar fara functii....imi place cum se vad si fara suport de 3 sau 2 butoane si pana cand o sa gasesc pe cineva sa vanda consola centrala cu tot cu cele 5 butoane si cu rame cu tot ...le las asa ca merge masina si daca nu are rame dalea....;) pe cati ati vazut voi ca vand asa ceva?????? casetofonul 1.8 mil cu tot cu transp....daca doresti...0762472558 sau pe mess alexandruozn |
Quote:
Multumesc :paper: |
|
iti vand eu ozn yakuza 3 mil jumate ramele cu tot cu butoane...3 pe o parte 2 pe cealalta... acum ai vazut cine vinde?:):):):):):):):):)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2024 4Tuning