![]() |
re: Jetta mk3 1.8gt
Foarte frumos Vento...e exact ce trebuie ;).Vad ca ai revenit la keskin-uri :D, ti-a venit mintea la cap.
|
Ms Nxdev, intr-adevar am revenit la keskin-uri deoarece cele pe 17 aveau doar 7j si pierdeam foarte mult la stabilitate, diferenta fiind foarte simtitoare!
|
4 Attachment(s)
Am descarcat pozele abia acum in calculator si nu mai pot da edit la post'ul anterior.
La intalnirea Vag de cartier am facut primul pas catre botul de golf,am modificat farurile hella mk4 look. Cu lupe le sta mai bine! |
interesant... si cu fata de vento ce faci ?
|
1 Attachment(s)
Pastrez fata de vento, in caz ca ma plictisesc o pun la loc.
Care ghiciti cu ce se asorteaza sticker-ul de pe oglinda? |
1 Attachment(s)
Nu aveti imaginatie!
Raspuns: |
:D m-a distrat un pic ideea, dar e originala, eu unul nu am mai vazut la altcineva
|
:twisted:Heineken power!!!!:twisted:
|
1 Attachment(s)
Unde gasesc sticker cu vento/ no fat chicks will rub?
Sau daca are cineva prin pc unul la marime mai mare, i-as fi recunoscator! |
si unde il scoti ? (ca sticker)
incearca sa cauti pe google la imagini :D |
Quote:
|
=>nunez am cautat pe google dar gasesc doar la dimensiuni reduse si daca maresc pierd din calitate. De scos le scot pe str hipodrom aproape de bariera.
=>Nxdev multumesc, am sa vorbesc dar nu cred ca se deranjeaza omul pentru un singur sticker! |
aha si eu vreau sa scot niste stickere gen ilovemk3
si cum se numeste "magazinul" ala ca sa zic asa :D in ceea ce priveste stickerul ala , am gasit pe facebook la golf-club dar e cu golf :( |
1 Attachment(s)
ce zici de asta ?
scuze pt dublu post dar mi-se blocheaza ai aici mai multe si in stanga sunt categoriile , chiar daca nu stii germana dai pe toate :D http://www.trendstylestickers.de/mai...?bigPfad=22_46 |
Ms frumos nunez, am gasit niste stickere interesante pe aici!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning