![]() |
re: Tico - MKO
1 Attachment(s)
Enjoy!
|
Quote:
|
Arata super bine ticaricul,ai grija de el ,si spor la modificari.
|
Re: Tico - MKO
5 Attachment(s)
|
Superb!! Felicitari arata bestial!In mers e inregula lumina de la leduri?Nu e pre puternica?
|
Multumesc!! Deloc deranjanta chiar iti incanta ochii :D. Daca stai pe spate lasat in scaun nici nu o mai vezi :)
|
Interesanta idee:)...puteai sa folosesti o multitudine de leduri
|
4 Attachment(s)
Noi update-uri:
- schimbat bucse timonerie - placute frana - faruri clare. Attachment 2055096Attachment 2055097Attachment 2055098Attachment 2055099 O sa fac si niste poze la perete si unele pe lumina. Urmeaza: - bara spate si fata modificate...deocamdata lucrez la bara fata (in curand poze) - schimbat simering palier - schimbat garnituri baie ulei si capac chiuloasa - curatare sorb si baie ulei - reglat tacheti |
Frumos,frums de unde ai facut rost de geamuri clare?Si ceva poze cu bara fata din timpul pregatirii na e lumea curioasa:lol:
|
Mersi. Farurile sunt facute la Custom Garage din plexiglass.
O sa pun poze cu bara fata cand o sa ma apuc sa pun fibra, deocamdata am taiat-o si am slefuit-o. |
Salut domnule! m-a apucat dorul de Tico si mi-am adus aminte de thread-ul tau... l-am citit inca odata de la cap la coada si admiram tot ce ai facut la masinuta... voiam sa te intreb ce s-a mai intamplat de la ultima postare... mai ai/nu mai ai masina, ce ai mai modificat... lasa-mi si mie pe PM contul tau de facebook sa mai vorbim... Salutare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning