Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Passat - 1.9TDI (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/213956-passat-1-9tdi.html)

Detman 02-04-11 02:21

Re: Passat - 1.9TDI

din poze se vede ca e aproape la maxim reglajul pe spate. arata bine asa. :D . ce dimensiuni au jantele de pe masina? ce latime?

arata foarte bine. asa o sa o lasi?

BMnWA 02-04-11 10:52

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4219948)
din poze se vede ca e aproape la maxim reglajul pe spate. arata bine asa. :D . ce dimensiuni au jantele de pe masina? ce latime?

arata foarte bine. asa o sa o lasi?

O sa ma uit azi daca am pe unde sa vad daca sunt ridicate sau lasate,asa sus la maxim erau cand le-au montat pe masina dar cand am luat-o din service mi-au zis ca au ridicat-o. Ma uit sa vad daca am vorbit prostii sau nu :) Nu stiu daca o las asa ca nu imi e de folos deloc,absolut deloc.. Eu inainte ma bucuram de ea ca era ca un paianjen si urca peste tot si chiar nu frecam nicaieri si acuma merg de parca sunt cu ceva masina sport :))

JusT_SaY_BoBo 02-04-11 12:57

chiar ca parca e alta masina:shock:
arata foarte foarte bine lasata si jantele se potrivesc de minune8)

CT91AVR 02-04-11 18:08

pune si folia si o sa ai o masina de nota 10 ... felicitari !!!

BMnWA 02-04-11 20:01

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4220661)
chiar ca parca e alta masina:shock:
arata foarte foarte bine lasata si jantele se potrivesc de minune8)

da..e foarte incomoda dar parca ma simt si mai bine cand o conduc,cu toate ca imi scutura si gandurile :))

Quote:

Originally Posted by CT91AVR (Post 4221302)
pune si folia si o sa ai o masina de nota 10 ... felicitari !!!

mersi,aia e de mult in pland dar nu am prea avut timp sa ma lipsesc de masina sa o las acolo jumate de zi..

FED express 02-04-11 20:10

nu pui haionul cu suport de numar de USA de pe cel argintiu? sa pui si finala ABT sa o vedem.Arata foarte bine cu jantele si cu suspensia! buna alegere.

BMnWA 02-04-11 20:24

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 4221578)
nu pui haionul cu suport de numar de USA de pe cel argintiu? sa pui si finala ABT sa o vedem.Arata foarte bine cu jantele si cu suspensia! buna alegere.

ba da,poate si saptamana asta daca am timp..

ag22tur 02-04-11 23:34

Arata foarte bine coborata.
Doua "mici" sugestii:
-polis la buzele jantelor;
-vopseste-le miezul alb, roz, verde, etc o culoare "dilie" si gata, ai cu totul alta masina :P
Numai bine! Bafta!

BMnWA 03-04-11 02:34

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ag22tur (Post 4222069)
Arata foarte bine coborata.
Doua "mici" sugestii:
-polis la buzele jantelor;
-vopseste-le miezul alb, roz, verde, etc o culoare "dilie" si gata, ai cu totul alta masina :P
Numai bine! Bafta!

Un polish da,ar prinde foarte bine jantelor dar miezul nu il vopsesc roz alb sau verde ca nu vreau sa o scot ca de la circ :))

Cam asa arata masina..

JusT_SaY_BoBo 03-04-11 13:46

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4222293)
Un polish da,ar prinde foarte bine jantelor dar miezul nu il vopsesc roz alb sau verde ca nu vreau sa o scot ca de la circ :))

Cam asa arata masina..

arata foarte cu jantele asa,doar un polis ar fi indicat si neapar inlocuite capacelele de la jante cu vw sau orice altceva:lol:

BMnWA 03-04-11 23:32

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4223341)
arata foarte cu jantele asa,doar un polis ar fi indicat si neapar inlocuite capacelele de la jante cu vw sau orice altceva:lol:

nu e chiar neaparat,le dau jos le pun flansa si le arunc direct pe Bmw :)) Ar merita un plish jantele dar nu o sa le fac eu curand,nu am timp sa umblu dupa ele sa le trimit sa le schimb sa stau sa le tot dau jos sa le pun iara..Mai bine cumpar unele gata facute si le pun direct pe masina si le vand dupa aceea pe astea decat sa ma tot complic. Am vorbit la service,aproximativ 10 mm se mai poata cobora pe spate si 25 mm pe fata,maine o duc sa o mai ridice putin ca e prea joasa.

BMnWA 05-04-11 01:30

2 Attachment(s)
e foarte joasa.. maine sunt plecat dar sper ca pe miercuri sa o ridic putin sa imi usureze traiul..

Tazmaniak 05-04-11 17:17

Da,se vede ca s-a asezat suspensia.Acum chiar e joasa :shock:

BMnWA 07-04-11 01:00

4 Attachment(s)
Am pus discurile ventilate si aerisite ce le-am promis la inceputul anului si placute noi si am ridicat putin suspensia ca era prea joasa la drumurile ce le frecventez eu.. In primele 2 poze se vede cat se mai poate lasa suspensia,cred ca daca o las maxim sunt chiar pe burta..In a 3-a poza se vede cat am ridicat-o,cam 15mm pe fata doar dar nu prea se vede diferenta cred ca mai ridic putin si din spate.

valitataye 07-04-11 09:53

Ce low e:-).Nu ai probleme cu gropile de prin oras?

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning