![]() |
Re: Club astra bertone
treaca de la mine vin si eu! :P
|
ooo este ceva deja 4 il sun eu pe SABOTHOR sai zik 5 sa vedem cine mai doreste pana diseara :D
|
sal din pacate nu am putut ajunge......decat pe la ora 21.15 era intuneric deja si nu am observat nimic...erau multe masinute......ce ati facut???
|
din pacate nu sa TINUT NIMIK :((( offff ar fii bine sa loom nr de tel ale tuturor si sa hotaram toti cand putem si cu ceva timp inainte sa isi aranjeze fiecare treburile...al meu este 0723....50....49...50
|
salutare....oricum a fostr prea din scurt...hai sa incercam ptr sambata 11.08. ora 18.00-19.00..ce ziceti??? nr meu este 0723643999 florian
|
Eu din pacate nu pot sambata :( sunt cavaler de onoare :D :D dar vad k doar 2 3 sunt interesati ...si adevarat e bucurestiu plin de bertone :D
|
Poate ne vedem peste o sapt.eu plec in concediu. 0721271926
|
Quote:
|
Va Astept Cu Propuneri Ptr Intalnirea Bertonistilor :)
|
bai nu faceti un turneu prin tara?:))...treceti si pe la cluj..deja se aduna si pe aici posesorii de bertone
|
1 Attachment(s)
sal ma bag si eu,binenteles daca ma primit voi :-) Bertone 2000 T,mai sunt ink vreo 3 in tm nu stiu exact tre sa fac un recensamant ceva :-P
|
care veniti la oradea??
|
am si uitat de topicul asta....am jantele de pe fosta mea masina sunt artec turbo din 3 bucati , dimensiunile sunt 8.5jx17 pe fata si 10j x17 pe spate cu buza nikelata...daca va intereseaza ...pm pret 1200e cu tot cuc anvelope....
|
cum sa uiti men :D abia acum isi da drumu,deci care veniti la Baia Mare ??nu oradea cum am zis mai sus :-P
|
pai am uitat ...daca numai am bertone ...:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning