![]() |
Re: my tuning r5
razvy_91 Re: da ce ai gandit?? nu poti sa citesi?? am scris ca e un project numa!
|
Imi pare rau ca nu stiu sa citesc ... Pentru mine project inseamna cand te apuci de ceva cu adevarat , nu photoshop . Oricum eu zic sa o faci asa . O sa fi cel mai tare !!!! :joy:
|
...ok
|
daca as fi gabor ti-as lua si certificatul de nastere:)) devine din ce in ce mai scary masina asta..no offence....
|
OH MY GOD!:lemon: Daca ar avea masina ta o arma, cred ca te-ar impusca la ce i-ai facut...:shock:
Nu o chinui cu panaramele alea de bari...sunt mult prea exagerate pentru un R5. |
sa inchida cineva threadul...in numele bunului simt/gust!
|
2 Attachment(s)
pragurile mai trebe sa modific putin ca prea lunga si trebe sa vopsesc sa fie faina
|
ia uite radeati de masina mea nu vedeti ca piesele TUNING fac alt om fericit !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Din cate vad eu, sunt praguri de Dacia, model GTI,tuning by Vy-tan, o raritate in zilele noastre...
Tre sa tai la dimensiunea exacta a masinii, si sa imbraci frumos cu chit pe urma, la colturi, sa iasa bistosh... |
Quote:
|
mai ai poze?
|
frate, mai bine ii dai foc, si ea si noi am fi mai fericiti. decat sa iti bati joc de ea in halul ala. daca ai impresia ca esti destept si noi suntem prea prosti pentru tine, macar nu ne mai arata cum iti "aranjezi" tu masina, noi nu stim ce e ala bun gust...:evil::evil::evil::evil:
|
ce sa zic baiatu e miop. am si eu un r5 gtx 1.8 monopunct. si am o pompa de injectie de mio papa cam 15% merge dar as vrea si una cu care sa pape mai putin. aveti idee cum gasesc una second-hand. ca noua e cam scumpa:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning