![]() |
Re: Provocari
mama mama de aproape 3 ani va provocati si am ajuns sa citesc 7 pagini si nici o intrecere:( doar gura este de voi.
|
de unde stii tu mai coco stancu , ?...poate unele provocari s-au consumat..nu?
|
Astept raspuns de la baiatul cu cielo ALI...vad ca nu are cont deci nu imi raspunde...tre` sa vorbeasca lumea in numele lui...e bine daca are avocati :lol:...vineri seara nu pot, dar sambata 28.03`09 pot...dupa 16:00...duminica la orice ora rezonabila, pana in 22:00,ca luni ma duc la munca si nu vreau sa fiu chiaun de cap. Unii mai si muncim ca sa ne aranjam masinile si sa le scoatem pe strada ;)
|
@coco stancu: multe dintre provocari s-au terminat pt ca baietii s-au racorit...poate ca de 3 ani nu ai vazut rezultatele dar, pe bune, lumea s-a dat...nu cum se lauda multi pe forum, dar care e "de-al casei" chiar s-a dat...nu a vorbit aiurea pe forum. Numa` bine! ;)
|
fxf-ule..ce ai facut tata? n-ai vrut sa te dai cu mine?
|
provoc masini,orice,pana in 400cp
|
pune si tu o limita inferioara ca s`ar putea sa accept provocarea cu dacia lu tata :D
|
Quote:
|
Pastrati subiectul topic-ului va rog. Stapanizti-va de la a mai presupune sau lansa invitatii in numele altora. Eventual sa posteze cei care sunt implicati/asista direct si atat.
|
cine se da cu o pisica colorata 320?
|
Quote:
sa iti acord revansa! |
OK CAND VREI S POTI TE ASTEPT
|
Quote:
si dak ne dam ne intalnim undeva , k nu vin doar k sa ma dau cu tine la bz , u tre sa vi duipa mine k eu iti acord revansa si bonus iti dau si niste poze cu noi doi |
ok hai sa ne int undeva..... dar ne dam si noi pe un suc ceva da?
a si pozele sa nu le uiti.... sper sa nu fie numai de la finish :)) |
8 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning