![]() |
Re: BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63
Revenind la topic:
M5 pe primu loc, restu de masini pe ultimu... Mercedesu e prea vechi ca sa conteze, desi motorul este admirabil. Ca intotdeauna, cutia il stica. Daca nu vrei sa "amesteci in mamaliga" atunci e the car to have... S6-le, ca orice Audi, este masina nehotaratului, ala care nu vrea Mercedes ca nu e BMW si nu vrea BMW ca nu e Mercedes. Pacat de motoru de Gallardo din el, ca la exterior tot ca un A6 TDi cu kit si detalii cromate arata. Are interioru "cel mai misto" doar pentru ca este cel mai "sedat" dintre toate. Parerea mea este ca cei de la Audi incearca sa ofere prea multe si nu ofera decat un amalgam de chestii, fara suflet in ele... |
Quote:
Oricum eu imi fac "cumparaturile" intr-un mod mai aparte... si ca sa iti explic: de exemplu stiu ca Nike sunt poate cei mai buni la imbracaminte sport.. dar pentru ceea ce reprezinta la noi in tara prefer sa nu ating (adica toti cocalarii si toti cartieristii ar purta la orice ora din zi si din noapte, si indiferent de ocazie haine Nike ..... si sa nu mai vorbim de semnul nike pus pe luneta la toate cazanele, si pe desktop la mii de telefoane) Revenind la masini, pentru mine Mercedes reprezinta un grasan chel si cu niste cute la ceafa, cu niste lanturi de aur nesimtit de groase la gat, si cu cotul scos pe geam, chiar daca are clima. A! si trecand pe langa tine nu poti sa nu remarci ultimele noutati in domeniul manelelor. Bmw pe de alta parte reprezinta visul tuturor cocalarilor (vroiam sa zic "cartieristi" dar toti locuim pana la urma intr-un cartier sau altul si poate ma fac inteles gresit), cocalari care se confunda in mare parte cu fanii "nike". Audi pe de alta parte.... mda.. pt multi nu e mertzan, pt multi nu e Bmw... pt restul insa e Audi. O masina buna fara indoiala, o masina care a evoluat si evolueaza cel putin cand e vorba de design, si sa fim seriosi.. arata foarte bine, mai ales in comparatie cu ce a scos Bmw in ultimul timp. Hai ca am lungit-o prea tare si nu cred ca o sa mai aveti rabdare sa cititi. |
Quote:
Sincer ... ma indoesc ca un cumparator de rs6, de rs4 etc ... ar cumpara masina aia doar pt ca nu poate sa se decida ... pt ca la banii dati eu cred ca ar avea si alte posibilitati inafara de bmw si mercedes ... Si ce daca nu e mare diferenta la design? si iti spun eu ca este ... da ... tre sa ai ochi sa observi o masina cu potential ... daca tu vezi o masina care nu are ditai mai eleronul si spoilere imense asta inseamna ca nu poate sa fie f rapida? Asta e conceptul audi ... inca de la modelele vechi ... sa nu uitam ca rs-urile de la audi au fost preferate in varianta avant, pt ca te faceau sa te distrezi copios de pe urma soferilor cu mentalitata :"deh ... e un break ce dracu ... il rup cu bmw-ul meu" :D La o masina te mai uiti putin la suspensii ... la frane .... la un eleron finutz acolo care nu e pus sa vada toata lumea, ci sa-si faca treaba ... la un spoiler cu guri de aerisire putin mai mari ... nu cat sa-ti sara in ochi de la un km ci cat trebuie, si cat sa dea un design mai agresiv ... Audi nu e pt cei indecisi ... e pt cei ce-si doresc de toate ... daca stii cumva reclama aceea la audi cu cheile ... Si la interior ... am mai spus ... urcati in masina aia si dupa sa ziceti ... si eu la inceput cand am vazut poze cu noul A6, cu interiorul, am fost putin dezamagit ... dar cand m-am urcat in el, am inebunit pur si simplu ... |
Quote:
|
Quote:
|
si poate nu punea la avatar poza cu interioru unui m3 pus la vanzare pe autovit :))
|
aleg mercedes pt luxul ce-l ofera.si mai ales pt caroseria superba si fiabilitate.observ ca absolut toti pustanii sunt innebuniti dupa M5,eu am fost innebunit dupa E500 W124
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pe audi S6 il bate si un m3 E46
|
marea batalie este intre M5 si E 63 AMG
|
Plus de asta e de 10 ori mai musto la design .. e cu mult peste :D ... dar ... astea sunt masini puternice mai de familie :D nu masini sport
|
Audi mi se pare mai misto la aspect,da mias lua un BMW :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning