Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

DrifterGT 09-12-10 15:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3881859)
Ar merge facute si farurile (contrastul negru-argintiu arata interesant).

Am modificat-o prima data in Photoshop si arata bestial, acum urmeaza sa le modific si in realitate :).

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3882005)
Faruri si stopuri negre Alex..

S-a facut 8).

O poza cum arata M5-ul acum :).

Farurile/Stopurile facute negru lucios. Deoarece nu am vrut sa pierd farurile vopsindule (corect: vopsindu-le) am ales modalitatea colantarii. Poate pe viitor vreau sa fie stock si am optiunea de a da folia jos. Sper ca va place cum a iesit.

PS2: Nu intrebati dece (corect: de ce) nu are cauciucuri :D ca vreau sa vopsesc jantele si de aceea in poze apare fara ele :D.

bmwh548 09-12-10 17:01

Re: Machete in lucru - DrifterGT

Cand ziceam sa le faci negre ma refeream la piesa din interiorul farului. La stopuri nu prea aveai de ales ca sa iasa negre, dar la faruri ai fi putut sa pastrezi "profunzimea".

DrifterGT 09-12-10 19:27

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3883329)
Cand ziceam sa le faci negre ma refeream la piesa din interiorul farului. La stopuri nu prea aveai de ales ca sa iasa negre, dar la faruri ai fi putut sa pastrezi "profunzimea".

Arata cam urat... pe spate sa fie folie si pe fata vopsit interiorul... asa ca am ales ambele la fel. Am vopsit si jantele sa nu fie singurele parti negre. Mie imi place cum a iesit... acum mai urmeaza sa va placa voua :D.

Farurile si Stopurile sunt facute negre cu folie care se poate indeparta foarte usor si raman cum erau stock (transparent/rosu).

L.E: Si 2 poze cu modelul real :), deoarece in realitate se da amenda pentru folie pe faruri o sa vedeti doar stopurile negre :).

2010 09-12-10 20:04

Imi place cum a iesit asta..vad ca merge treaba din ce in ce mai bine, bravo:!:

DrifterGT 10-12-10 00:48

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3883895)
Imi place cum a iesit asta..vad ca merge treaba din ce in ce mai bine, bravo:!:

Multumesc, si partea a 2-a de poze :). White & Black :D.

Mht'u 10-12-10 14:16

totusi...de ce sunt semnele alea in aerisirile laterale din bara fata?

DrifterGT 15-12-10 18:02

1 Attachment(s)
BMW M5 HALF BLACK...

Din pacate dupa ce am pus bordul inapoi a gazat parbrizul... si singura optiunea era si el negru. Poate o sa gasesc altul sau o sa fac unul... ca nu prea imi place negru.

In rest sper sa va placa... , am facut doar un test cum ar iesi... deci nu e culoarea finala. M-am gandit la portocaliu+negru.

timitza09 15-12-10 18:21

Parerea mea este ca e destul de reusit.....Good Job!!!:D:D8)

2010 15-12-10 20:06

Imi place cum a iesit, parbrizul stii tu cum se face asa ca te rog sa remediezi problema repede:!:

Miria 15-12-10 20:56

Mie mi se pare mai frumoasa pe argintiu plus geamurile negre.Acum asa cum e,semana daca stii prin Bucuresti a targ Vitan plus manele la maxim in ea(daca ar fi masina reala).Si portocalie cu negru tot a targ cu manele si cruciulite multe in parbriz.E doar o parere sper sa nu te superi pe mine.Bafta multa!

DrifterGT 15-12-10 21:43

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 3900514)
Parerea mea este ca e destul de reusit.....Good Job!!!:D:D8)

Multumesc!

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3900805)
Imi place cum a iesit, parbrizul stii tu cum se face asa ca te rog sa remediezi problema repede:!:

Pai se poate domnu costi ? :D o sa il refac si pe ala :D.

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 3900962)
Mie mi se pare mai frumoasa pe argintiu plus geamurile negre.Acum asa cum e,semana daca stii prin Bucuresti a targ Vitan plus manele la maxim in ea(daca ar fi masina reala).Si portocalie cu negru tot a targ cu manele si cruciulite multe in parbriz.E doar o parere sper sa nu te superi pe mine.Bafta multa!

Din pacate unii din voi ati crescut printre manele si cocalari... si nu am ce sa cer mai mult.

Se pare ca si cei de la maisto custom shop sunt manelisti... firar mama lor sa fie :evil:.

Dar daca imi spui ca si cei de la Lumma sunt manelisti... eu nu mai zic nimic, ma abtin :D.

Miria 15-12-10 22:05

Asa o fi, or fi crescut printre manelisti si cocalari,sunt pretutindeni chiar si in Europa de vest,in Romania nemaiavand unde sa munceasca, daca le plac astfel de masini.Eu unu iti spun ce am vazut pe strada,astfel de masini sunt conduse de cei ce asculta manele la maxim.Poate gresesc poate nu este decat o parere personala.Gusturile nu se discuta,oricum felicitari pentru munca depusa si pentru perseverenta!

DrifterGT 15-12-10 22:12

Multumesc... oricum e singura macheta la 1:18 la care m-am bagat sa o modific. Restu le las stock.

DrifterGT 16-12-10 12:07

1 Attachment(s)
BMW 645Ci Welly 1:24.

http://www.makeagif.com/media/12-16-2010/ei1scm.gif

FED express 16-12-10 18:54

asta are nevoie de alta vopsea, e prea anost asa:-|

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning