![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra B2 V6 CDX
Quote:
Ai fost zilele acestea la PLoiesti la Sala sportului OLIMPIA...? Da-mi si mie un add pe mess : mstefanghita ... te rog |
Eu eram.
De fel sunt din Ploiesti dar cu serviciul m-am mutat la Bucuresti,asa ca prin weekend mai dau o fuga pe la Ploiesti:) Am dat add. |
500 KM si 45l benzina viteza medie 100KM/h in weekend.Masina s-a comportat exceptional.
|
1 Attachment(s)
O suma rotunda.
|
La mai multi ;).
|
suma = 170000+ 553.9 :)) si da cu virgula
|
Pei de ce sa fac suma?
Cu cei 553.9 facuti pana la Eforie si inapoi si putin prin Bucuresti am ajuns la 170000 Din pacate dupa aia mi-am dat seama ca trebuia sa resetez si trip`ul ca sa dea frumos. Dar ala il resetez doar la fiecare plin si asa vad cat merg cu 60l. |
Quote:
|
Eu m-am referit ca este o suma.Nu i-am facut pe toti dintr-odata.
Just Chillin` https://i1115.photobucket.com/albums/...7-06135523.jpg |
2 Attachment(s)
Pana la Vulcanii Noroiosi 300km trip.
Drumul Magura-Tisau este un "must go" Probabil daca as fi continuat pana la Sarata Monteoru ,ar fi fost la fel de distractiv. Serpentine + padure de o parte si alta a drumului. Proaspat asfaltat.Nu tu gropi,nu tu santuri,nu tu denivelari.O placere sa mergi pe acolo ce sa mai.Am ajuns jjos cu discurile rosii:twisted:Felicitarile mele autoritatilor care si-au facut treaba. |
2 Attachment(s)
Preview.
|
Preview la ce ?Ai dus masina la Custom Garage?
|
5 Attachment(s)
Si in asteptarea barii care intarzie sa apara.
|
adica o sa vedem si noi ceva modificat la masina ta?? :)
|
5 Attachment(s)
Bara era sparta de cand am cumparat masina.Iar cu timpul incepuse sa se extinda crapatura,si se facea din ce in ce mai urata.
Momentam pastram aceeasi linie.(de idei nu duc lipsa) Stiu ca or sa fie carcotasi care or sa zica de ce nu am facut si aripa,sau ca nu sta la linie. Acest lucru se va rezolva usor cu timpul. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning