![]() |
UPDATE
5 Attachment(s)
NEXT STAGE! :shock::arrow:
|
Re: UPDATE
Quote:
|
Quote:
daca sunt electrostatic, as vrea sa stiu daca aveti in valcea asa ceva sau ai fost la bucuresti... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
In poze nu e mare branza... Live sunt ceva de nedescris:shock:(pentru mine,normal! pentru altu` poate e o culoare de handel sau mai stiu eu .. dar pentru mine au iesit mult peste asteptari,foarte mult chiar!) O sa revin cu detalii spre sfarsitul saptamanii cand ma duc la ZIEMENS sa mi le monteze,asta dupa ce sunt polishate cum trebe! :D O seara buna! :paper: |
Re: BBS Style 5
Le fac galbene :D ..sper sa nu apara vreunu cu galben :D ca aveam de ales intre astea 2 culori ...or sa mearga bine pe negru :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Dar m-am hotarat sa le fac pe alea de iarna culoarea portocaliu ca e mai de sezon! :D arata altfel portocaliul ala iarna! :D (cum si fotbalul pe zapada se joaca cu minge portocalie :D ) O sa vezi ca orice culoare le-ai face o sa iti placa la maxim! Singurul lucru unde poti fi nemultumuit este la polish! Dar daca il faci cum/unde trebuie poti sa le faci si mov/albastre/negre si o sa fi incantat! Numai bine! :paper: |
1 Attachment(s)
Verde fluorescent
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
dada exact
|
Alea galbene dupa e46 negru sunt vopsite electrostatic. Odata ce le faci electrostatic, cu aia 2-3 mm de vopsea in plus nu mai ai nevoie de inelele de centrare, vin 100% fixe. Prezoanele sunt cromate, si surubelele de la jante sunt ANODIZATE negru, nu mai au moarte, nu-ti pica depunerea dupa ele decat la ciocan. Astfel de depuneri au produsele militare. (binoclu, luneta, etc). si se pot face si prin RO.
|
nice style 5
|
2 Attachment(s)
e destul de amuzant daca stai sa te gandesti, nu mai vreau sa fie nimeni ca mine, dar il copiez pe altul :lol: ( rog a nu sari cu replici acide, nu este o critica, doar un truism in fond si la urma urmei :D)
ontopic : style5 + E39= wallpaper |
Nimeni nu vrea sa copieze dar anul asta si-au luat toti style 5 :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning