![]() |
Re: Dacia Lastun in primele modificari
Quote:
|
da.. cate locuri.. are..Lastunu?? si nu pui ceva poze.. si din interior.. ca sincer.. eu nu am mai vazut unu d cand era mic mic.. si abia dak mi-l ai amintesc..:D ..in rest.. super proiect..
|
voi pune si niste poza cu interiorul voi pune si cu un lastun stok cum arata original si cu al meu
|
Felicitari pentru perseverenta! Eu ma gandeam la un moment dat (si alt prieten "Lastunar" tot din tm)la un motor de Subaru (microbuzele alea ce arata ca si Damas) care au 4x4 la buton (nu stiu exact cum functioneaza sistemul, dar am vazut la un prieten care avea din ala). Acum e de vanzare un Subaru de-asta cu motor de 1,1litri la 450 de euro (in Timisoara)hai sa-ti dau si telu ca intru mai rar pe forum . . 0789703431 . .
Dar poate gasesti vreo varianta mai aproape de tine . . bafta |
E super marfa masinutza....si e bine ca ai ingrijito , daca i-ai pune si niste jenti ar arata super nice
|
Quote:
Actualmente motorul meu este in prelucrare si va avea alezajul de 79,4 cu cresterea cilindreei la 578 cmc! |
iese ***** mashinutza ta ... bafta in continuare !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari mane pt mashinutza ....nu credeam p cineva in stare sa modifice ashea cva...ar fi tare un bodykit alte faruri un motorash ...shi vei fi nr 1 p romania la "categoria musca"...in leg q categoria musca...glumeam...IMI PLACE
|
Quote:
|
Ce faci frate sunt baiatu de la atelier de la ionut ..ia zii te mai apuci de ea :D...oricum misto mashina ....bravo ,,,,sa speram k va soca curand >>>>>>>>>
|
pana la urma, cat are intre gauri janta de lastun si de la ce masina sunt cele puse de tine CT 03 MNX?
|
interesant proiectu' :D bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning