![]() |
Re: Valceeeeeni Adunati-va - E36 Meeting
da si eu zic ca ar fi mai bine la ora 12 sau la 1. deja se intuneca devreme. adica loa 6jumate este amurgul.
|
Si pe tine cum nu te lasa sefu pe afara :)) te intelegem!!
|
nu esti la curent cu stirile. ia mai intereseaza-te de "sefu" si de mine:))))
|
pisicarilor .. voiam sa vin si io da daca e doar pt VALCENI si doar e36 :( nu ma autoinvit :)) salutari de la PITESTI
|
Quote:
|
eu vin din alt oras :rolleyes2 dar sa stabiliti o ora exacta la care sa ne intalnim. Ori 2 ori 12-1. Valcean nu-s dar imi gasesc eu o valceanca :lol:
|
Quote:
Asa cum am mai spun si-n alt post, poa-sa vina si alte E36 din alte zone, dar important e sa fie E36. RAMANE STABILIT LA ORA 13:00 |
2 Attachment(s)
Stickerele sunt gata :arrow:
|
Quote:
|
din pacate nu mai pot ajunge cu masina, cateva neplaceri. Sper sa pot veni cu Bogdan TOP !
|
ce pret au stickerele ?
unde a ramas locul d intalnire, plecare? |
Locul de intalnire ramane la Ambient in parcarea pentru clienti.
Orele 13:00 Cost Sticker: 5lei (unele deja s-au pus pe masini) Orele 14:00 plecam d-acolo, urmeaza traseul: bulevard->traversam calea ferata de la autogara->principala->centru la mall->nord->varianta->baraj->podul de a Goranu->semibariere gara->dreapta la Cozia->parcare etajata Olanesti. P.S.: VA ROG FRUMOS, FARA ESCHIBITII DUBIOASE, GEN DEPASIRI RISCANE, SAU SA VA DEPASITI UNU' P-ALTU', LINIUTE SAU MAI STIU EU.......FRUMOS, IN COLOANA, 30-40KM/H CEL MAI FRUMOS.....TRANSMITETI VA ROG FRUMOS SI CELOR CARE NU FRECVENTEAZA FORUMUL Sper sa iasa ceva frumos si memorabil, si sa ne-aducem aminte cu placere pana la anul, cand....sper sa mai organizam partea a doua :D O sa trebuiasca ceva locuri in cateva masini pentru fotografi si cameramani, cei care au trapa, si eventual baiatul cu decapotabila TUF......cel cu decapotabila ZYD are deja 1 cameraman si-un fotograf ca pasageri. |
Bafta, sunt curios ce o sa iasa :) vreau sa vad poze. Daca iese frumos o sa organizez si eu o intalnire corrado numai din valcea :))
Sa fiti cuminti ca o sa fiti multi si sa nu va pierdeti pe la semafoare, e de ajuns unu sa ii dea sandale ca da tonul si nu va mai intelegeti om cu om :) |
Mersi Kalu.....sper sa iasa ceva frumos.
Vremea pentru maine: http://vremea.ido.ro/Valcea.htm |
A fost destul de frumos, destule masini, nu chiar cate s-au anuntat, dar au fost......la Ambient am numarat 26 si la Olanesti 23.
Va multumesc tuturor celor care ati fost prezenti....sa speram ca data viitoare vom fi mai multi si vremea o sa tina cu noi :lol: Acum asteptam poze/filmulete de la toti cei care au...... P.S.: Am o mare surpriza pentru tine Mareaneeeee :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning