![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
sa dat cu el de 3 ori si de 3 ori la ars !!!si nu uita ca browser are jante pe 18 !!!! si ne-am dat din mers masina lui 100% are mai mult cuplu decat a mea !!! si la a3 i-am sarit in fatza :D ma rog astept sa aduc masina la linia de plutire sa pot merge cu ea linistit si dupa chiar sunt curios cum stau cu cateva masini !!! |
Masina asta e in mintile ei cred ca m-am dat cu vectra cu masina asta de cel putin 30 ori:lol::lol::lol:Incearca sa-i pui blocant zic eu si jante pe 15 si o sa vezi diferenta.Eu stiu cum tragea masina asta cu jante pe 15.:-)
|
Quote:
|
fa mariano vezi ca vin la bucale saptamana asta .. ca mi am luat numere rosii :poke: poate ne intalnim daca ai kef ... vii cu putoarea :oops: :dance:
|
2 Attachment(s)
Quote:
jakale urmeaza aptipildu ;) ala de o sa faca senzatie :D:D:D abia astept sa il pun !!!! CIRC SI PANARAMA :)))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
iam luat table ca sa am pe ce sa merg si sa ii fac jantele tipla !!!atat !!! |
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=tVvsR41oJNQ :D:D:D:D:D:D IA VEZI JAKALE :D:D:D:D
|
Mareane .. daca o mai tineai 5 sec opreau astia iarasi traficul aerian :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
burn..am blocat toata strada=))) claxoane =))injuraturi..am plecat glontz=)))ma duc spre benzinarie il dau pe un coleg jos si ii zic ia filmeaza ma =))))))))..ajung la agip in 13 septembrie...bag benzina =))) cand sa ies din pompa iar burn =)))))) .... vin de la antrenament..plec cu 3 colegi de echipa la kaufland sa mancam o friptura de porc;) ce crezi burn exact in fatza acolo unde prajeau aia carnea =))) mici alea =))) radea lumea cand ajung la coada stii ce imi zice unu din vanzatori ??? ce e prietene ai vazut ca scrie "grill" si nu era fum??te-ai gandit sa faci tu nu ??:)))... dupa ce am mancat ma sui in masina =))) cand sa plec iar burn =)))) i-am dat azi =))fara rusine ...am pusi rotile alea mici pe spate =)) cand dau a3 cu BUTONU ROSU ia scartz=))))))))))))) e panarama masina ma=)))))) daca vede mamaie ce fac cu ea =)))=))))))))))))))ce vb ma :))) am ras azi cu lacrimi =))) facea un coleg de echipa "sa moara mama marian nu ejti pe treaba ta " =))) dictaloooo vere :))) te duci la Braila ?? |
aoleoo mareane .. ai vrut sa mananci grill si te gandeai ca nu e afumat bine aaaa :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning