Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

Marian_nebunu 24-09-10 08:15

Re: E36 - Bmw

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3679197)
mai dati-va odata de pe loc si o sa vezi rasturnarea de situatie!!!

nu subestima un diesel niciodata, au cuplu foarte nesimtit si niciodata nu stii cum zboara pe langa tine!!!

te-am salut si bafta in continuare !!!!

am vb si cu browser (dany r5) cum il stim noi si el batea 2.0 d e90 o masina !!!

sa dat cu el de 3 ori si de 3 ori la ars !!!si nu uita ca browser are jante pe 18 !!!!

si ne-am dat din mers masina lui 100% are mai mult cuplu decat a mea !!! si la a3 i-am sarit in fatza :D ma rog astept sa aduc masina la linia de plutire sa pot merge cu ea linistit si dupa chiar sunt curios cum stau cu cateva masini !!!

Skma 26-09-10 10:07

Masina asta e in mintile ei cred ca m-am dat cu vectra cu masina asta de cel putin 30 ori:lol::lol::lol:Incearca sa-i pui blocant zic eu si jante pe 15 si o sa vezi diferenta.Eu stiu cum tragea masina asta cu jante pe 15.:-)

Marian_nebunu 26-09-10 12:00

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 3683526)
Masina asta e in mintile ei cred ca m-am dat cu vectra cu masina asta de cel putin 30 ori:lol::lol::lol:Incearca sa-i pui blocant zic eu si jante pe 15 si o sa vezi diferenta.Eu stiu cum tragea masina asta cu jante pe 15.:-)

ARE LSD 25% pleaca cu amandoua ,impinge bine !!!! ii pun jante pe 15 !!!:D:D:D si am sa ma dau !!! ca am ditamai bolovanii p ea :D:D:D

CaZu 27-09-10 18:56

fa mariano vezi ca vin la bucale saptamana asta .. ca mi am luat numere rosii :poke: poate ne intalnim daca ai kef ... vii cu putoarea :oops: :dance:

Marian_nebunu 28-09-10 16:56

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3687087)
fa mariano vezi ca vin la bucale saptamana asta .. ca mi am luat numere rosii :poke: poate ne intalnim daca ai kef ... vii cu putoarea :oops: :dance:

poze cu jantele vechi actualmente in proces de reconditionare si poze cu noile jante :)))))))))))))))))))))))) abia astept sa le pun pe masina :D:D:D:D

jakale urmeaza aptipildu ;) ala de o sa faca senzatie :D:D:D abia astept sa il pun !!!!

CIRC SI PANARAMA :))))))))))))))))))))))))))))))

CaZu 28-09-10 17:06

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3688974)
poze cu jantele vechi actualmente in proces de reconditionare si poze cu noile jante :)))))))))))))))))))))))) abia astept sa le pun pe masina :D:D:D:D

jakale urmeaza aptipildu ;) ala de o sa faca senzatie :D:D:D abia astept sa il pun !!!!

CIRC SI PANARAMA :))))))))))))))))))))))))))))))

dale cu shpray mo :hahano: vrei sa te apuci de driftuiala ?

Marian_nebunu 28-09-10 17:32

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3688986)
dale cu shpray mo :hahano: vrei sa te apuci de driftuiala ?

nu mai fac drifturi ca o sa maa certe Loooocica :drunk: :drunk: de la Craiova '

iam luat table ca sa am pe ce sa merg si sa ii fac jantele tipla !!!atat !!!

liviu tex 28-09-10 17:34

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3689024)
nu mai fac drifturi ca o sa maa certe Loooocica :drunk: :drunk: de la Craiova '

iam luat table ca sa am pe ce sa merg si sa ii fac jantele tipla !!!atat !!!

si le-ai facut lolo!! cre' ca d-asta iti spune ''nebunu''!!:lol:

Marian_nebunu 28-09-10 17:51

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3689027)
si le-ai facut lolo!! cre' ca d-asta iti spune ''nebunu''!!:lol:

da ma sa fie caterinca =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) vroiam sa le fac "AORII" =))))))DAR M-AM GANDIT CA ESTE DEJA PREA EXCENTRIC :))))))))

Marian_nebunu 05-10-10 14:00

https://www.youtube.com/watch?v=tVvsR41oJNQ :D:D:D:D:D:D IA VEZI JAKALE :D:D:D:D

crysty.bobok 05-10-10 21:09

Mareane .. daca o mai tineai 5 sec opreau astia iarasi traficul aerian :lol:

jakal 05-10-10 22:05

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3704421)
https://www.youtube.com/watch?v=tVvsR41oJNQ :D:D:D:D:D:D IA VEZI JAKALE :D:D:D:D

rupei partzu ca e invatata........:))ai halt gumele pe 17 nu?....:lol:

liviu tex 05-10-10 22:41

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3704421)

pai d'aia n-ai ma!! mata-mare stie de treaba asta?:lol:

Marian_nebunu 05-10-10 22:46

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3705565)
rupei partzu ca e invatata........:))ai halt gumele pe 17 nu?....:lol:

pe ce-am mai scump daca te mint =)))))azi eram pe margeanului undeva in 13 septembrie =))))))stateam la coada :))cu un coleg de echipa ce crezi ca facea marean :)))

burn..am blocat toata strada=))) claxoane =))injuraturi..am plecat glontz=)))ma duc spre benzinarie il dau pe un coleg jos si ii zic ia filmeaza ma =))))))))..ajung la agip in 13 septembrie...bag benzina =))) cand sa ies din pompa iar burn =)))))) ....

vin de la antrenament..plec cu 3 colegi de echipa la kaufland sa mancam o friptura de porc;) ce crezi burn exact in fatza acolo unde prajeau aia carnea =))) mici alea =))) radea lumea cand ajung la coada stii ce imi zice unu din vanzatori ???
ce e prietene ai vazut ca scrie "grill" si nu era fum??te-ai gandit sa faci tu nu ??:)))...
dupa ce am mancat ma sui in masina =))) cand sa plec iar burn =))))

i-am dat azi =))fara rusine ...am pusi rotile alea mici pe spate =)) cand dau a3 cu BUTONU ROSU ia scartz=)))))))))))))

e panarama masina ma=))))))

daca vede mamaie ce fac cu ea =)))=))))))))))))))ce vb ma :))) am ras azi cu lacrimi =)))

facea un coleg de echipa "sa moara mama marian nu ejti pe treaba ta " =)))

dictaloooo vere :))) te duci la Braila ??

crysty.bobok 05-10-10 22:51

aoleoo mareane .. ai vrut sa mananci grill si te gandeai ca nu e afumat bine aaaa :))

All times are GMT +2. The time now is 04:06.

- Copyright 2026 4Tuning