Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   discutii ... (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/2065-discutii.html)

n0namee 15-10-04 23:35

sfat ... folositi cuvantul motor in fiecare post!!!! eventual plimbare. nu ve-ti mai fi offtopic si nimeni nu se mai leaga de voi!

Lemeleul 15-10-04 23:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ady_Gixxer\"
rugaminti facute pe un chat...patetic.......! :lol:

Bine ai venit dom` derector!! Ce intrare spectaculoasa!! :D :D :D

Later edit: Moto vrea sa faca o pilmbare pe Erika!!! Il ia cineva????

n0namee 16-10-04 00:12

eroare ... unde este cuvantul motor sau plimbare sau Eryka???

Lao 16-10-04 00:17

Proba de topic:

Azi am facut o plimbare cu motorul,Eryka fiind in spate.

Si peste 2 minute m-am trezit din coshmar. :P

ZoliaT_2 16-10-04 00:57

Pana la urma a plimbat-o cineva pe Eryka cu motoru ?

Topic redeschis

Lao 16-10-04 01:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
Pana la urma a plimbat-o cineva pe Eryka cu motoru ?

Topic redeschis

Haha! Ce bine ca s-a redeschis!

Acum,dupa ce am vazut-o pe Eryka,o plimb eu,cu toate ca nu mai am moto inmatriculata.Fac si pushcarie,asta e. :lol:

iasi_drifter 16-10-04 01:44

Pt. Zahei:
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine dar am avut am si o sa am mai multe femei si mai frumoase decat ai avut tu, fara sa ma folosesc de vreo motocicleta sau vreo masina. Vino la Iasi si o sa vezi ca pot demonstra ce zic asa ca nu mai vorbi aiurea. Doar pt. ca tu nu poti sa agati o gagica misto fara motocicleta nu inseamna ca altii nu pot.

ma bucur pentru pentru performantele tale in materie de gagici dar esti prin balarii. n0namee

Carmen 16-10-04 02:24

Lao e precaut, posteaza cand nu e Elena langa :twisted: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Oricum pe frigul asta se considera sport extrem mersul pe motor! Sau asta era si ideea? :evil_laug :evil_laug
Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla? :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy:

Lao 16-10-04 10:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla?

Ma zbat din toate cele sa i se intample ceva si ei. :lol:

Eryka se pare ca nu a aflat ca s-a redeschis topicul ei. Cineva care intra si pe forumul ei s-o anunte. :))

Al3xius 16-10-04 12:01

Lol ! am citit si eu tot topicul ! super tare ...oricum se pare ca unele persoane nu tin la bâzã ! :lol: :lol: pacat !

lol

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla?

...dai la copca dupaia ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

P.S. : plimbati`le fara casca ...sunt 3 grade afara ! :lol: :lol: :lol: :lol:

zahei 18-10-04 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"iasi_drifter\"
Pt. Zahei:
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine dar am avut am si o sa am mai multe femei si mai frumoase decat ai avut tu, fara sa ma folosesc de vreo motocicleta sau vreo masina. Vino la Iasi si o sa vezi ca pot demonstra ce zic asa ca nu mai vorbi aiurea. Doar pt. ca tu nu poti sa agati o gagica misto fara motocicleta nu inseamna ca altii nu pot.

ma bucur pentru pentru performantele tale in materie de gagici dar esti prin balarii. n0namee

am avut impresia ca esti varza, tinere jedi. dupa cum rar mi se intampla, prima impresie a fost gresita si imi cer scuze pentru asta. esti de-a dreptul *terminat* :wink:

iasi_drifter 18-10-04 13:19

ai grija de motocicleta aia ca daca ti-o strici dupa aia ai motive sa te impusti.

zahei 18-10-04 14:08

sunt amuzat. as vrea sa te poti pune in locul meu ca sa vezi cat esti de aurolac, fiule :)

iasi_drifter 18-10-04 21:50

editat de Gratzian
pot explica oricui prin pm de ce am sters...

Gratzian catre iasi_drifter: nu mai fi deplasat te rog...

acum ca sfat: in loc sa scriii intr-una ce tare te pricepi la agatat femei...
da-ne o lectie...
arata-ne pe viu... sunt fete pe aici...
asa spui, da? ca nu ai nevoie de tzoale, masina, etc... ci de papagal.... da-i drumul, baiatule, te urmarim, suntem cu ochii pe tine....

in afara de cazul in care tu asa agati tipe, spunand ca te pricepi pur si simplu...
asta nu a prins, vezi?
mai ai alte resurse?
baga gaz !!!

Gratzian 19-10-04 05:45

redeschis...
e mai simplu sa il stergi pa ala desteptul...
daca sunt mai multi implicati si unul spune o vulgaritate... nu tre sa ii privam pe totzi..... asta e logica

All times are GMT +2. The time now is 07:39.

- Copyright 2026 4Tuning