![]() |
sfat ... folositi cuvantul motor in fiecare post!!!! eventual plimbare. nu ve-ti mai fi offtopic si nimeni nu se mai leaga de voi!
|
Re:
Quote:
Later edit: Moto vrea sa faca o pilmbare pe Erika!!! Il ia cineva???? |
eroare ... unde este cuvantul motor sau plimbare sau Eryka???
|
Proba de topic:
Azi am facut o plimbare cu motorul,Eryka fiind in spate. Si peste 2 minute m-am trezit din coshmar. :P |
Pana la urma a plimbat-o cineva pe Eryka cu motoru ?
Topic redeschis |
Re:
Quote:
Acum,dupa ce am vazut-o pe Eryka,o plimb eu,cu toate ca nu mai am moto inmatriculata.Fac si pushcarie,asta e. :lol: |
Pt. Zahei:
Nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine dar am avut am si o sa am mai multe femei si mai frumoase decat ai avut tu, fara sa ma folosesc de vreo motocicleta sau vreo masina. Vino la Iasi si o sa vezi ca pot demonstra ce zic asa ca nu mai vorbi aiurea. Doar pt. ca tu nu poti sa agati o gagica misto fara motocicleta nu inseamna ca altii nu pot. ma bucur pentru pentru performantele tale in materie de gagici dar esti prin balarii. n0namee |
Lao e precaut, posteaza cand nu e Elena langa :twisted: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
Oricum pe frigul asta se considera sport extrem mersul pe motor! Sau asta era si ideea? :evil_laug :evil_laug Lao : daca tie iti ingheata ce ai zis...ei ce i se poate intampla? :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: |
Re:
Quote:
Eryka se pare ca nu a aflat ca s-a redeschis topicul ei. Cineva care intra si pe forumul ei s-o anunte. :)) |
Lol ! am citit si eu tot topicul ! super tare ...oricum se pare ca unele persoane nu tin la bâzã ! :lol: :lol: pacat !
lol Quote:
P.S. : plimbati`le fara casca ...sunt 3 grade afara ! :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
ai grija de motocicleta aia ca daca ti-o strici dupa aia ai motive sa te impusti.
|
sunt amuzat. as vrea sa te poti pune in locul meu ca sa vezi cat esti de aurolac, fiule :)
|
editat de Gratzian pot explica oricui prin pm de ce am sters... Gratzian catre iasi_drifter: nu mai fi deplasat te rog... acum ca sfat: in loc sa scriii intr-una ce tare te pricepi la agatat femei... da-ne o lectie... arata-ne pe viu... sunt fete pe aici... asa spui, da? ca nu ai nevoie de tzoale, masina, etc... ci de papagal.... da-i drumul, baiatule, te urmarim, suntem cu ochii pe tine.... in afara de cazul in care tu asa agati tipe, spunand ca te pricepi pur si simplu... asta nu a prins, vezi? mai ai alte resurse? baga gaz !!! |
redeschis...
e mai simplu sa il stergi pa ala desteptul... daca sunt mai multi implicati si unul spune o vulgaritate... nu tre sa ii privam pe totzi..... asta e logica |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning