![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
Quote:
|
:))) las ca am tras si eu toata vara cu jantele...invatasem poezia cu studentul mai ceva decat "Tatal Nostru"...acum le-am omologat si ma doare la patina >:) le dau actele cu toata inima ;) si sa ii vezi ce fata fac gaborii cand scot CIV-ul si le arat ca acolo scrie 17"
|
Eu am talon nou, deci n-ar trebui sa fie nicio problema cu rotile, ca nu scrie nicio dimensiune! :D
|
Quote:
|
Si eu am talon nou si nu scrie nimic de jante...dar stia gaborik ala ce stia ;) Acum sa nu credeti ca toti is paraleli ;) is unii care te masoara dintr'o privire...si repet, era de la ARR baiatu nu de la rutiera. Oricum, ce mai conteaza?
|
baaaaaa...in sfarsit gasesc si io threadul....chiar imi era dor de ea sa o mai vad:hug:
ai grija de ea ca stii doar cat de mult a fost si ESTE iubita mai da si tu un tzzzzar cand mai ajungi pe la ploiesti bafta multa...si multi...multi bani sa realizezi ce iti propui te pupa fratele tau |
Quote:
& btw, scz k n'am mai dat nici un semn nimic...pur si simplu ma omorat asta :) mai aveam putin si dormeam in el noaptea :))...ce te rog frumos, lasa'mi id d mess pe PM ca tot uit sa'l intreb pe jakal. Vb. acolo ;) @topic: Maine intentionez sa merg dupa jante @weekend: CINE MERGE IN POIANA LA ETAPA DE DRIFT? |
arata bine asta mica live .. nu e mai prejos decat "renumele"
|
Quote:
E30 LOVE! Painfull!!! ...sometimes. ...era verde toata ziua dar na, tre sa'si faca norma. Detaliez maine, acum chiar nu's in stare...is prea terminat moral vb'ind... ...dar intrebarea mea e CAT GHINION POTI SA AI? ...sau e un fel de "scoala" prin care tre sa trec...sa ma obisnuiesc cu trasul pe dreapta, scandal, tziganeala...ca deh...asa'i cand ai e30 cu numere de NemTia, in B. |
bha esti nebun ? :| Chiar esti pieton ? :|
Sapt viitoare vin si numerele pentru a mea :lol: DJ 13 BUM :lol::lol: |
Quote:
|
hai ca`ti aiu eu locu de povestitor mos craciune :)))
- Asadar omul era a 2-a masina in spatele meu eu fiind a 2-a la semafor,se facu verde trec eu,respectivul din spate,apoi urmeaza ursul pervers a subsemnatului in amenda.Boon,eu vad organul ca se scobea in ureche,trec,trece si individul din spate,si pe morph l`a oprit cu toate ca acel semafor era pe verde,lasand loc si altor 3 masini in urma sa sa mai treaca,asadar luare aminte----scobitul in ureche provoaca prostie organelor ganditoare---- - Mi-a facut placere morph sa fiu si eu mos craciun pt cateva minute,va iubesc pe toti la revedere,si domnu DJ , te asteptam aici in B noi cei din NTsburg ! cheerios ! |
Quote:
|
Quote:
|
ba frate urat .. daca era verde toata ziua chiar sunt nesimtiti
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning