Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Masina mea, Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/20634-masina-mea-audi-a4.html)

Eugen_TL 15-08-06 01:37

Re: Masina mea, Audi A4

nu stiu de ce ..dar eu cred ca primul model se afla si pe a4-ul tipului cu jentile alea misto ! din cele 3 puse de tine ! primu este cel mai bestial... masina ta ai facut-o sa para "inchis" deci totul trebuie sa fie asa..cu rosu ar veni nasol ...stock la fel..deci trebuie sa mergi pe inchis incontinuare parerea mea! ii mai trasi is niste faruri tot pe fond negru eventual si fumurii(ziua se vad negre super tare) iar noaptea lumineaza normal

SFW 15-08-06 01:42

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
nu stiu de ce ..dar eu cred ca primul model se afla si pe a4-ul tipului cu jentile alea misto ! din cele 3 puse de tine ! primu este cel mai bestial... masina ta ai facut-o sa para "inchis" deci totul trebuie sa fie asa..cu rosu ar veni nasol ...stock la fel..deci trebuie sa mergi pe inchis incontinuare parerea mea! ii mai trasi is niste faruri tot pe fond negru eventual si fumurii(ziua se vad negre super tare) iar noaptea lumineaza normal

Pai da ... primul model e si pe A4 ala, dar sunt sceptic putin pt ca ... desi la el vin f bine (pt ca sunt tot negre ca si masina) ... la mine e posibil sa nu fie asa super pt ca va fi o diferanta de culoare.
La faruri ... da ... mi-as pune faruri negre ... dar ... nu prea am incredere in fk pt faruri ... la stopuri nu-i problema mare ... dar farurile trebuia sa functioneze f bine ... plus ca nu stiu daca nu e dificil cu xenonul.

Eugen_TL 15-08-06 01:57

pai la el e tot negru..dar la tine masina e verde petrol... iar stopurile negre s-ar potrivi cu elementele negre de pe masina ! oricum altceva mai klumea nu ai ce sa pui..clar o strici rau de tot..rosu lafel( rosu cu ce dracu sa se combine) ..dar negru ..cu verdele tau inchis ... parerea mea ! astea mi le-as pune

iar la faruri fa la fel..mai multe modele in VT

cristi_407 15-08-06 08:32

Masina nu e verde e gri delfin :)..Parerea mea ca stopurile stock vin cel mai bine..Eu am vazut live stopurile alea cu leduri pe fond negru si nu prea imi plac..

SFW 15-08-06 11:02

3 Attachment(s)
Quote:

pai la el e tot negru..dar la tine masina e verde petrol... iar stopurile negre s-ar potrivi cu elementele negre de pe masina ! oricum altceva mai klumea nu ai ce sa pui..clar o strici rau de tot..rosu lafel( rosu cu ce dracu sa se combine) ..dar negru ..cu verdele tau inchis ... parerea mea ! astea mi le-as pune

iar la faruri fa la fel..mai multe modele in VT

cum a zis si cristi, masina e gri delfin, masina din poza e la fel, doar ca se reflecta verde pe ea ...
La faruri ... nu am incredere in producatori de genul Fk (am avut inainte un 307 si mi-am luat stopuri de la Fk care pur si simplu cadeau de pe masina, dar daca la stopuri nu e mare folosofie, trebuie doar sa lumineze, la faruri e altfel, si mai am un prieten care a avut probleme cu faruri de la Fk)
Daca as gasi la Hella faruri negre poate ... dar asa ...

Ceva faruri dragute sunt astea .... de pe un A4 DTM ... numai ca sunt cu leduri ...

Eugen_TL 15-08-06 13:13

culoarea stiam ca nu se numeste asa..dar am zis cam cu ce seamana..stiu culoarea...imi place... ! chiar nu stiam ca se numeste astfel... oricum e cea mai faina... stopurile in sine poate nu arata prea bine,dar o data puse pe masina dau beton se poate observa si in poze.. iar la faruri( am cautat si eu nu am gasit cine stie ce)..primu modelpus de tine e misto,ar merge si niste pleoape subtiri de tot ...

PS: cum draq sa cada stopurile ma? :lol: grav tare atunci... daca ai auzit ,esti si patit renunta la firma asta!

SFW 15-08-06 14:55

Quote:

culoarea stiam ca nu se numeste asa..dar am zis cam cu ce seamana..stiu culoarea...imi place... ! chiar nu stiam ca se numeste astfel... oricum e cea mai faina... stopurile in sine poate nu arata prea bine,dar o data puse pe masina dau beton se poate observa si in poze.. iar la faruri( am cautat si eu nu am gasit cine stie ce)..primu modelpus de tine e misto,ar merge si niste pleoape subtiri de tot ...

PS: cum draq sa cada stopurile ma? :lol: grav tare atunci... daca ai auzit ,esti si patit renunta la firma asta!

Nu toate au probleme ... s-a intamplat cu alea (2 seturi), dar destul sa ma faca sa nu am asa mare incredere

aleks 16-08-06 10:01

Quote:

Originally Posted by SFW
Ba chiar pun :lol: :lol: :lol:
Da .... albe :-)

Cred ca alea ajung inaintea jantelor ... le-am comandat joi si ajung saptamana asta, spre deosebire de jante ... l-am inebunit pe cel care le aduce ... dar nu e vina lui ... eu sper ca pana la urma o sa vina si ele .... :sad: :???:

:cry::cry::cry: asta era ideeaaa meaaa
oricum , cea mai frumoasa alegere, pe alb, sa stii

SFW 16-08-06 10:44

Quote:

Originally Posted by aleks
:cry::cry::cry: asta era ideeaaa meaaa
oricum , cea mai frumoasa alegere, pe alb, sa stii

las ca si eu o aveam de mult tare in cap. :D

Da ... se potriveste cu, culoarea masinii, si ... pe a4 nu prea merg tot felul de culori ... oricum ... nu-i ca si cum o sa merg tot timpul cu ele ... le mai aprind si eu cand si cand ...

aleks 16-08-06 11:03

ti-am zis, asta e cea mai potrivita alegere, si singura, n-avea cum sa vina bine un neon albastru de exemplu....

SFW 17-08-06 03:47

10 Attachment(s)
Cateva poze. :-)

SFW 17-08-06 11:23

2 Attachment(s)
Am si eu nevoie de ceva ajutor in alegerea altor jante.
Dupa ce cel care aduce jantele le-a spus celor din germania ca vrea banii inapoi daca nu ii da un termen precis in care vin jantele, ei i-au dat un termen de 4 saptamani ... nu cred ca mai astept atat.
Cat de neseriosi si nesimtiti pot fi si nemtii, credeam ca numai la noi se practica amanatul asta, sa imi spuna ca au jantele si le trimit urgent, cand fapt nici nu le aveau pe stoc. :cry:

Acum nu stiu ce sa fac, jantele alea imi placeau mult, m-am chinuit pana sa le aleg, si am ramas cu sufletul la ele ... da nu stiu daca mai am rabdare atata timp ... si nu am nici o garantie ca termenul va fi respectat.

Poate veniti cu o idee pt alte jante ... :???:

Astea erau jantele pe care le vroiam ...

Eugen_TL 17-08-06 12:50

pe cat vrei? ce firme preferi? ... sa ma uit si eu paote gasesc ceva misto

SFW 17-08-06 13:29

3 Attachment(s)
Nu stiu ...

Ceva frumos, firma buna ... desi ... le stiu pe toate de acum cat m-am uitat dupa alea de la barracuda :???:

Uite 2 modele de la bbs ... una e cam crom ... cealalta e un plasma finish ... imi place ... e mai deosebit ... dar inca nu stiu un pret si un termen ... da ... ca idee ...

Si am mai pus o poza cu o janta Volk care m-a inebunit ... finisarea ... ray's special nu mai stiu cum ... seamana putin cu finisarea de la bbs ch plasma ... un crom f inchis ...

SFW 17-08-06 13:31

De fapt nu seamana finisarea ... da jantele alea m-au scos din minti ... numai ca nu stiu de unde le-as putea lua si sutn cam sigur ca nu gasesc pt masina mea ... alea pot fi vazute pe evo in tokyo drift ... da nu au finisarea asta tare. :shock:

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning