![]() |
Re: E30 - B 325 JOB
sunt mai aerodinamice.
nu a fost ideea mea ,ci a lu wacky (mecanicu) :lol: dar good ideea ! |
salve MANE ......pana la urma ai ..vopsit masina ??? ca lam intrebat pe TAZZ ...si in caz ca nu ai rez cu asta te ajut eu ce culoare vrei la 50% din pretul pietei tio scot DIRECT preparata pe calculator ..... !!!
|
e vopsita , refacuta si aproape gata masina . mersii oricum .
si a facut tazz baia ? ca tampitu a sparto cu mn in dreapta :lol: si gen inca sunt traumatizat de talentu lui :twisted: |
Quote:
niste poze mai clare cu masina cu vopsea nu ai si tu ?? |
eu am facut multe cu a mea si pana la urma n a mai vrut sa se redreseze si avand franele slabe ,cauciucurile uzate + nisipu m au bagat intr o bordura si am rupt bascula bagand janta cu totu in aripa , saracu Mouse a avut de petrecanie cu mine sa tot imi care ursu pe platforma in mai :D dar a meritat :))
acuma e refacut si mai frumos ! nu am inca dar o sa o vezi curand live . |
Quote:
pentru ursu de la taz aveam motor pus deoparte 2.8 :D sa fac o com cu un var cu el si sal inm pe BG ....pana mea |
am vazut...le am condus pe amindoua. mi a placut matza ca o duceam rpde la 100 si ceva merge si se simtea comoda si ca sta bine pe rotile alea asa lasata f bine doar ca anumite chestii stau sa cada de pe ea ...trebuie bagati nisthe bani :D
si ursu e dragut dar si ala trebuie retusat... pe langa baie... dar la cat de nebun e tazz nush ce sa zic :)) oricum eu ma multumesc cu m43 ul meu de 1595 cmc :)) de matzau |
Quote:
mai am putin si eu 1 luna :D sa revin si eu pe strada ..ca mam bagat intro combinatie de baieti buni (NU E BINE SA AJUTI pe nimeni in ziua de azi) , si nu miau spus riscurile ....si am ramas PIETON 4 luni ...era sa imi ANULEZE permisu ...am dat SALA iar ...si pana mea ..mai am 1 luna , am stat 2 luni pe dreapta am invatat strazile la mine in cartier merg cu ochii INCHISI :))) ursu de la taz e super mito , eu stiam masina aia de 2 ani in RO dar nu a vrut sa o vanda ..propietarul plecat din tara ..nu vroia sa mai vina si pan la urma am vb cu fratele lui si am luatoo...si am platit ....indeajuns pe ea... |
daca te mananca in cur cum s-ar zice :twisted:
lasa ca si eu de 4 luni merg cu un opel 1.2 din 2001... consuma de rupe si mai bine merg pe jos, e sanatos ! ce jante zici sa mi pun? ca nu mai sunt sigur de nisthe bbsuri pe care voriam sa le pun initial. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
dami id mess sa vb pe mess mai multe
|
unde ai vopsit masina si la ce bani te-a dus totul?
|
la prieteni .(Honda)
|
Quote:
|
il am in profil man.
l ai mai avut odata dar cine stie ce sa intimplat de l ai sters si n am mai vb :) ne auzim cand revin cu poze si informatii despre bestia neagra . :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning