Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   S U B A R U ingenuncheaza Porsche turbo (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2056-ingenuncheaza-porsche-turbo.html)

200SX 03-01-05 21:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
cu bani poti face orice. problema este cu cati si cat de rentabil este .
.

adica tu crezi ca tuningul poate fi rentabil?

RENTÁBIL adj. 1. avantajos, bănos, bun, productiv, profitabil, (livr.) lucrativ, (fig.) mănos. (Afacere ~.)

de fapt ai dreptate e rentabil pentru comercianti poate si pentru fabricanti dar pentru cumparator ....

tu cand iti cumperi o ciocolata cu crema de vanilie e rentabil? sau e mai rentabil cand o cumperi cu crema de capsiuni?

vcosmin 03-01-05 22:05

Parerea mea este ca se face vorbeste foarte mult despre subaru-ul respectiv.
Dati si voi un search pe net si o sa vedeti ca indiferente de modelul masini SE POT obtine puteri remarcabile atat timp cat ai capital suficient., de ex un motor de 500-600 cp de Subaru il cumperi cu 10-15k , deci pana la urma nu e iesit din comun sa bati un F1 de strada (11 sec 400m). De altfel sunt si Subaru de 9 sec 400m, ceea ce o diferenta enorma fata de F1. Bineinteles ca se poate tuna si un McLaren F1, dar nu stiu cine se risca pe o masina de 1+ mil $, pe cand la Subaru poti schimba motoarele trimestrial daca chiar ai de unde :P .
Acum Subaru este o masina foarte populara la noi (desi e clar, ca NU are cel mai mare potential de tuning, exemplu motorul de S2 este mai ieftin, mai fiabil, mai potent, dar mai putin apreciat ca sa nu mai vb de motoarele japoneze in 6 - Supra/Skyline,sau in 4 de la Silvia, etc) - , dar in timp o sa apara altele, pe masura ce oamenii prind gustul si o sa fie si concurenta serioasa.
Pt Sebastian, uitate pe www.timeslip.hu, si vezi informativ cum stai comparativ cu masinile de pe acolo, eventul de ce nu pui un grafic gtech, si atunci, nu ar mai fi un subiect atit de contrariat.

georgeb 03-01-05 22:07

1 Attachment(s)
avantajos ... pentru mine daaaaaaaaaaa este.

eu modificat masina , eu simtit mai bine , eu iesit in avantaj . happy ?

:twisted:

alte intrebari ca mai am raspunsuri :twisted:

si daca vrei sa stii ... crema de ciocolata te rog. dublu toping . la masa 5 .

si ar mai fi un capitol la care subaru impreza ingenucheaza orice masina non AWD : capitolul off road. parcurs pe 01.01.2005 15 km de off road . hartoape, gropi cu namol samd . urcat rampe la 45 de grade, coborat rampe. totul intr-un impreza 1.6 . i dare any of you who says subaru is not worth of his name ! :twisted:

edit : poza

Bogdan_16v 03-01-05 22:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CataNOS\"
1. japonezii nu prea fac filme obiective (ala cu mclarenu schimba vitezele de parca pleca la cumparaturi).

Parerea ta, eu cred ca exagerezi...schimba chiar f bine pt un pilot care traieste intr-o tara unde 99% din masini sunt cu volanul pe dreapta si schimbatorul pe stanga...insa nu asta era subiectul...am pus filmul respectiv pt ca era vb despre McLaren, demo comparativ F1-Sti n-am gasit, insa performantele Supra stock-modelul Sti de 300cp(non-europa) sunt foarte apropiate...

SEBASTIAN 04-01-05 00:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vcosmin\"
Parerea mea este ca se face vorbeste foarte mult despre subaru-ul respectiv.
Dati si voi un search pe net si o sa vedeti ca indiferente de modelul masini SE POT obtine puteri remarcabile atat timp cat ai capital suficient., de ex un motor de 500-600 cp de Subaru il cumperi cu 10-15k , deci pana la urma nu e iesit din comun sa bati un F1 de strada (11 sec 400m). De altfel sunt si Subaru de 9 sec 400m, ceea ce o diferenta enorma fata de F1. Bineinteles ca se poate tuna si un McLaren F1, dar nu stiu cine se risca pe o masina de 1+ mil $, pe cand la Subaru poti schimba motoarele trimestrial daca chiar ai de unde :P .
Acum Subaru este o masina foarte populara la noi (desi e clar, ca NU are cel mai mare potential de tuning, exemplu motorul de S2 este mai ieftin, mai fiabil, mai potent, dar mai putin apreciat ca sa nu mai vb de motoarele japoneze in 6 - Supra/Skyline,sau in 4 de la Silvia, etc) - , dar in timp o sa apara altele, pe masura ce oamenii prind gustul si o sa fie si concurenta serioasa.
Pt Sebastian, uitate pe www.timeslip.hu, si vezi informativ cum stai comparativ cu masinile de pe acolo, eventul de ce nu pui un grafic gtech, si atunci, nu ar mai fi un subiect atit de contrariat.

Cred ca ai tras o concluzie cam ca a mea, insa din pacate costul de preparat cam prinde costul autoturismuli de noi si asta e o faza intermediara din ce se poate face.

CataNOS 04-01-05 12:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
avantajos ... pentru mine daaaaaaaaaaa este.

eu modificat masina , eu simtit mai bine , eu iesit in avantaj . happy ?

:twisted:

alte intrebari ca mai am raspunsuri :twisted:

si daca vrei sa stii ... crema de ciocolata te rog. dublu toping . la masa 5 .

si ar mai fi un capitol la care subaru impreza ingenucheaza orice masina non AWD : capitolul off road. parcurs pe 01.01.2005 15 km de off road . hartoape, gropi cu namol samd . urcat rampe la 45 de grade, coborat rampe. totul intr-un impreza 1.6 . i dare any of you who says subaru is not worth of his name ! :twisted:

H3h3h3h3h3 io am facut aceeasi chestie in sierra mea RWD fara nici o problema :D Doar ca toata chestia s-a desfasurat pe 45 km. Singura avarie aparuta a fost disparitia rezervorului de lichid pt parbriz :D care a mai disparut de vreo 2 ori pana acum deci se intampla si pe drumuri normale. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

georgeb 04-01-05 13:03

felicitari :twisted: crede-ma ca in 4x2 nu ai cum sa iesi din namol pana la jumatatea unei usi :twisted:

CataNOS 04-01-05 13:09

da` nici cu 4x4 nu poti :twisted: :twisted: :twisted:
totusi, e pana la jumatatea usilor :D

georgeb 04-01-05 13:35

am zis ca pana la jumatatea unei usi :!:

doua roti in namol , celelalte 2 pe curat :twisted: cu 4x2 nu iesi ! :twisted:

DracuLLa 24-01-05 11:20

in primul rand trebuie mentionat ce fel de subaru nu crezi?

SEBASTIAN 24-01-05 13:22

LEGAL RACING

Trebuie!

LEXUS 24-01-05 23:19

Subaru pe noroi este 1.6 i???hmm...ciudat..
am vazut in oras la noi una la fel. tot argintie..care sunt convins ca era 1.6 cu kit de WRX..o tradau franele mici pe fata si tamburii pe spate.. :wink: si din spate se vedea alt diferential..am ramas putin ciudat cand am vazut-o .o conducea o tipa..insa nu mai stiu dk avea STI pe laterale..iar cea din poza are aplicat STI pe laterale :lol:

SI PANA LA URMA..NU VREAU SA DERANJEZ..DAR PARCA ASTA ERA SUBARU VS. PORSCHE..SEBASTIAN..DEVIEM DE LA SUBIECT

ckr_gl 11-07-05 03:59

subaru de care se vorbeste e tunat.clar.am vazut si eu la curse un meci de asta cu 911 turbo si l-a facut,apoi a facut si cu alte subaru sti si le-a dat rusine totala.se si auzea altfel,deci e clar.eu zic ca are peste 450 de cai subaru ala.

nikkon_kde 11-07-05 13:55

Nu stiu ce te mira atat.Daca subaru de care vb tu mai e si STI (270cp) at care ar fii problema.Nu iti dai seama cat e mult conteaza tractiunea integrala.
Prost sa fii sa nu pleci bine cand ai integrala.

bluedevil 11-07-05 23:09

Fata de concurenta ei directa noul Mitsubishi EVO 8 noul subaru e besina....
vedeti comparatia in emisiunea TOP GEAR (cea mai tare emisiune)

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning