![]() |
1 Attachment(s)
Revenind la topic, am descoperit poate the ultimate mafia car. Cadillac Sixteen Concept.
Super marfa masina Interesant motorul : 16 cilindrii v, 13600 cmc !!!!!!! :!: check it out on www.supercars.net http://www.supercars.net/cars/2003@$Cadillac@$Sixteen%20Conceptg.html |
:lol: :lol: looool da nui rea deloc amytal ´cred ca are 16 cilindri daca nu ma insel :lol: :lol: :lol:
|
si mie imi place :) are niste jante imense de 22 parca tare de tot si 1000 de cai :) am niste filmuletze cu ea da nu arata ce stie sa faca :)
|
:lol: :lol: espi filmuletele sunt tipice ca si la veyron se plimba doar cu ea cum ai spus si tu nu arata ce poate :( :( :(
|
Poate o fi prezenta la salonul de la Detroit, promit sa furnizez detalii :D :D :D
|
Ma indoiesc totusi ca va ajunge in productie de serie pana la urma. Iar asa un motor de puternic mi se pare inutil pt o masina de lux. 400 cp sunt mai mult decat suficienti.
Ganditziva doar cat consuma asa ceva. Motorul din cate stiu eu nu este turbocharged. 13600 cmc mult prea mult. |
amytal cine isi cumpara asa o masina nu se uite la consum dar intrun fel ai dreptate :lol: :lol: :lol:
|
Daca as avea bani sa-mi cumpar asa ceva cred ca as alege Maybach. Voi ?
|
da dar este altceca maybach am vazut ieri unul pe strada :lol:cadillacul asta pot6i sal compari cu cl 65 amg :lol: :lol:
|
eu daca as avea atatia bani,mi-as lua un BMW-ut mititel,seria 3,si de restul de bani i-as face motorul,frane,suspensia,transmisia,si ar iesi un avion!mult mai frumos si interesant decat masinile astea de lux!
|
1 Attachment(s)
pt. mafiotii iubitori de clasice...
|
:shock: :shock: :shock: oauh culoarea imi place mata!!!!!!!!!
|
wooooooow desi nu sunt mare iubitor de clasice.. asta e tare de tot :shock: :shock: super misto
|
moama e adevarata rau de tot
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
aia da masina cum imi place mie!e toata numai mecanica,cred,fara electronica si chestii d-astea noi!si arata \"rau de tot\",parca e un pitbull nervos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning