![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
La fel ca si tristan , cred ca o sa ajung sa caut si eu carb , a mea nu mai sta la relanti cateodata :( are probleme cu socul , ma gandesc ca degeaba il surat si o duc la carbotest ...
Daca are cinva 2 da bune :D sa ne zica , desigur , stau la coada duba tristan :) |
Mie nu imi trebuie...eu am unul de la un passat de 1.6 8v.. :)
|
Salut, baieti!
Are cumva cineva un bord electronic (Digifiz) de Golf 2? Sau poate stiti pe cineva care are si-l vinde? Multumesc si spor la treaba! |
ia dacilea tizule :
https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/30666-vand-2-motoare-gti-16-kr-piese-golf-2-gti.html cre ca astea sunt. brgds edi |
2 Attachment(s)
am de vanzare sau schimb...jenti de al pe 15,et 27 latime 7j....pret pt vanzare 230 euro...mai mult as dori sa le schimb cu ats cup pe 15
|
vreau i eu o caseta de servo directie cu pompa pt golf 2 cine ma poate ajuta si pe mine
|
2 Attachment(s)
Quote:
Oricum Edi, multumesc pentru intentie. Edi |
am si eu nevoie de niste brate de stergator de vw...cu tot cu capacelul lung de plastic ce il acopera :) astept oferte aici sau pe PM
|
Quote:
BAFTA ! @tristan : merge bine? e bun? si la ce scor? :) Astept raspuns, ms. |
Razak, multumesc!
Saptamina asta poate ajung la Bucuresti si-ncerc sa-l contactez pe proprietar. |
faruri si stopuri de golf2 ? careva ? bineinteles nu MOKA ... !!! .. inka ceva ... chedere`le care merg sa zic asa pe la portiere ... are cineva idee de unde as putea cumpara? am fost la magazine ... si se uitau la mine ... de parca as vb despre avioane ...
|
Quote:
Nu sunt cei de langa gura de metrou :) Sper sa ii gasesti. Eu n-am drum pe acolo ca te ajutam eu. |
vre-un mk1 nu vedeti prin dezmembrari ?
|
stiu eu unul 4 usi a avut motor 1,6 diesel
|
1 Attachment(s)
Quote:
ma poate careva ajuta ? (pe ambele aripi) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning