![]() |
Re: VW Polo 6N
corect mosule :X:X:X abia astept 8->
|
1 Attachment(s)
poate iti place si asta
|
ce sa-i placa la asta? :lol:
|
tiuningu de pe capota sau faptul ca e urcata in varf de munte?
|
Sau poate jantele alea modulare si cu doua fete :))
|
7 Attachment(s)
uite aici tuning, interior, exterior nu ai ce sa vezi ? deschide ochi
|
:lol: Abia asta e tuning https://forum.4tuning.ro/137-volkswag...ng/page-2.html
|
am sa revin cu poze. Am pus interiorul in rosu piele: usi , plafon. ai dreptate ca sunt aletle si mai frumoase dar fiecare isi lauda cu ce are
|
Revino cu poze dar fa-ti tu un thread al tau, nu are rost sa discutam chestiile astea pe thread-ul altcuiva.
|
Se mai aude ceva de polo?
|
Quote:
|
Pai daca iei un element din plastic il vopsesti in culoarea masinii, in viziunea lui e tunning.
|
salut domnilor. nu am mai postat demult nimic, pt ca nu aveam ce:( am stat in decembrie cu mashina in service(eroare de polotaj =))) apoi din 1 ianuarie am circulat pana in 16 ian cu ea dupa care a expirat asigurarea:(( am tinut o luna masina pe dreapta ca nu am avut bani :(. de azi are din nou asigurare si de maine va avea si muzica pe ea. o sa fac si poze si video numa sa vad cine se ofera sa sa ma ajute fiindca geniala mea camera digitala s-a stricat=((.
PS: baiatu cu polo rosu am un preten care are si el airbrush-uita capota, arata frumos intradevar, dar eu voi face masina cat mai clean si o sa o las pt muzica, competitii.... cu timpul o sa fie tot mai multa putere in ea. Pt ca am alte planuri pe viitor cu o masina cu care sa ma dau: Honda Civic EG3 1.6 vtek sau 1.6 16v vti-vtek. astea o sa urmeze in viitorul mai indepartat. |
Gasesti tu pe cineva sa te ajute cu pozele. La exterior ai mai facut ceva?
|
Quote:
de ce povestesti tu acolo e eg5 sau eg6 125 respectiv 160 de cai |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning