Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

adi01 21-02-05 18:26

dap stiu.. la ce va referiti.. da... cred ca nu m-am exprimat corect... sa spunem ca masina e in a 4a .. cu 80 Kmh .. si este o panta.. de urcat.. urca putin.. si viteza scade.. si cere a 3a... mai urca putin.. si scade foarte rpd viteza si cere a 2a.. abea cu a 2a urca... :( asta nu stiu ce sa faca tata .. sau eventual eu dupa ce iau permisu ce pot sa ii fac... nu stiu unde e talonu de la masina.. da un 2.3D cam cat are in principiu.. si viteza cam cat ar putea prinde? :wink: pt ca pana o sa strang bani pt masina mea.. o sa treaca ceva vreme ... ma gandeam la un Cielo in rate sau la un ursulet.... apropo masina are tractiune spate

Hondarul 21-02-05 20:33

Intra pe carfolio.com si afla tot despre acea masina. Eu zic ca aluneca ambreiajul. :wink:

adi01 21-02-05 21:19

Hodarule ! :wink: cum a fost la show? ceva ceva?

adi01 21-02-05 21:21

Hodarule ! :wink: Cum a fost la show? ceva ceva?

florin_cars 21-02-05 23:57

cu vitezele ti-am explicat, dk ar fi turbo ar zbura si ea ca Dacia, dar la deal trage din greu, nu poti face VTM cu Diesel normal si fara TURBO.
a doua e cea mai potrivita treapta de a urca un deal/panta, ti-am zis la fel e si cu Cobra mea.
nu compara un Diesel cu un benzinar in panta.

putere ceva around 67 CP poate..nu prea mult

Hondarule aduna bani, timp, nervi, chef si facem rost de masini vechi(la 5 masini vechi pt tine, una e a mea :twisted: ) Ce zici...

Eu ma pregatesc de ceva timp pt un Trans/Am din 79-81 black ca cel din 'Smokey and the Bandit' cu Burt Lancaster sa-l vada tot forumu :lol:

viviesp 22-02-05 09:27

adi01 poate ar trebui sa-i mai bage si el un aditiv ceva, sa mai curete si el putin injectoarele alea. :D ca la motorina noastra (o mai fi si de-aia de la locomotive :lol: )

adi01 22-02-05 13:18

:lol: duah ... e... oricum .. planuesc ... pe la 18 ani .. sa cumpar un ursulet.. dar mai trebuie niste fonduri .. sper sa fiu sponsorizat :wink:

codrin44 24-02-05 17:13

vivi! ce stii despre grupul de la capri? merge inlocuit cu grup de la scorpio sau sierra?daca pun unul de pe diesel castig sau pierd putere?

Ovidiu 24-02-05 17:25

Cu motorul te-as putea ajuta eu (tata e mecanic si ne poate ajuta); daca nu trebuie mari modificari la caroserie de descurcam noi...

Dar nu stiu daca merita distanta; ai putea sa vii si sa stai vrea saptamana pe aici

Mai vorbim, ciao

viviesp 24-02-05 21:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
vivi! ce stii despre grupul de la capri? merge inlocuit cu grup de la scorpio sau sierra?daca pun unul de pe diesel castig sau pierd putere?

daca vorbim de grupul din diferential, sa stii ca nu se potriveste nimic. Nici macar de pe Capri MK I nu merge. Eu sunt patit si am incercat.
Singura posibilitate este aceea de a schimba puntea cu totul (este pe axa).
La Sierra, Granada si Scorpio diferentialul este cu planetare normale, si nu se potrivesc nici grupurile separat la diful de Capri.

Cea mai buna chestie este urmatoarea: fa rost de o punte buna de Capri MK I (raport este 3,89) si monteaza pe MK III (raportul este 3,77).Necesita cateva modificari la prindere, dar nu ceva extraordinar.
Vei avea demaraj mai bun dar nu vei mai prinde 300Km/h... :lol: :lol: :lol:
MERITA !

viviesp 24-02-05 21:22

Ovidiu... ai cumva si un garaj????

Ovidiu 25-02-05 09:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"viviesp\"
Ovidiu... ai cumva si un garaj????

Nu am garaj, aerul conditionat fiind in functie de vreme; deci cel mai bine ar fi, daca aveti vreun gand sa asteptam putin sa se usuce pe afara (stau la curte)

Alecs84 27-02-05 18:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Alecs84, tu ce masina ai ??? Ca am vazut un Capri parca era roshu prin Romana nu de mult si am ramas placut impresionat... Si eu vreau sa iau asa ceva, ori un Capri, un Consul, o Granada Coupe sau o Cortina ca inca poarta aerul ala de Muscle Car pe care nu-l gasesti in orice masina.
Pune si tu o poza, de fapt bagati toti poze cu Ford-urile voastre va rog.

Salut.. Daca te uiti pe la pagina 3 a forumului o sa vezi. E un Capri roshu pe care l-am cumparat prin noiembrie si astept sa iasa din service. Am scris mai multe de el acolo...

Alecs84 27-02-05 18:43

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
eu am un ford capri nu gt,ala l-am pus pt ca-mi placea f.mult cum arata :D

Super Capriul ala. L-am vazut asta vara pe la Perla... Se auzea motorul ala demential. Culoarea super mijto, albastru cu doua dungi albe. Si am gasit poze cu ea pe 4tuning.ro Cred ca e aceiasi masina care face la tine cerculetze. Sunt tot intr-o parcare de hipermarket.

Va vad pe toti innebuniti sa bagati cati mai multi cai putere in ele. Eu vreau la a mea macar sa se miste de colo pana colo. :) la motorul ei de 1.3 ce sa mai zic.. Sa nu ma mai intrebati de el ca mi-e rushine.

viviesp 28-02-05 20:25

Frumos, frumos....
a muncit omu la ea, nu gluma.
Felicitari!!!
Poate reusim sa-l cooptam si pe el in Clubul nostru.

All times are GMT +2. The time now is 05:45.

- Copyright 2026 4Tuning