![]() |
Re: vw bus T2 in lucru...dupa terminarea fordului taunus 73
2 Attachment(s)
Ce ziceti de cadoul primit de Dani...:)))
Acum are 2 broscute...de fapt a avut pt puti timp, caci pe a doua a maincat-o deja. |
Nu am mai scris de ceva timp, asta nu inseamna ca proiectul s-a oprit. Maine mai facem poze la caroserie si miercuri vine noul transport de piese.
Motorul se va mai desface o data si va primi set nou, axa came noua si inca cateva elemente interesante. |
De abia astept sa vad poze noi cu masina... de mult visez si eu la un T2, sper ca intr-o zi sa am si eu unul.
|
Iata ca am ajuns si la sfârsitul (provizoriu) acestui thread. Astep cu nerabdare finalizarea proiectului T2. Este masina mea de suflet.
Ar fi frumos daca i-ai prezenta cu poze pe cei care fac parte din echipa de restaurare. Sa-i dea D-zeu cat mai multe aniversari D-lui Dani, ca prea e meserias :). Si nu numai. Thumbs Up ! Bafta si felicitari James75. |
6 Attachment(s)
Am gasit un ceas frumos pentru un pasionat ...
Am adus din Germaniacateva pentru prieteni si sunt interesante, greu de citit ora, dar interesante:) |
ai si de vanzare?
|
Si care ar fi pretul/bucata?
|
Am adus cateva doar pentru mine si prieteni, pretul depinde de cantitatea comandata.
Pentru 10 ceasuri comandate in Germania, pretul de achizitie +transport+comisioane bancare ar duce pretul ceasului undeva la 50 Euro. Eu am vazut o reclama intr-o revista VW Scene si mi-a placut mult ideea. |
5 Attachment(s)
Va salut, dupa o lunga perioada de tacere.
Intre timp la Bus s-a tot lucrat si masina este aproape de vopsit. Motorul este si el aproape gata si asteapta sa fie pus pe masina. |
Quote:
|
mai ai ceasuri? as fii itneresat de 1
|
Foarte frumos toata stima din partea mea si bafta in continuare.....iti meriti toate laudele!!!
|
Foarte frumos ce faci tu. Superbe masinile astea.
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos , ieri s-a dat prima culoare pe masina si astazi se va da a doua. Revin cu poze in cursul zilei de azi.
Ceasuri am adus doar pentru mine si prieteni, adica minimul de 10 buc, nu mai am si nu putem aduce decat daca adunam numarul minim de buc. Mai pun o poza si cu motorul, abia astept sa il pun pe masina... |
1 Attachment(s)
F grea a fost alegerea culorilor, dar am vrut sa mergem pe clasic si asa am facut, oricum nu imi pare rau...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning