![]() |
Re: Corsa mea
superba masina ...imi place mult cum ti- a iesit bodykit-ul .....
intrebare: rotile din spate o sa le scotzi mai infara ? |
Quote:
|
ms pt raspuns... si bafta in continuare cu proectul ....
niste poze nu ne-ar supara indiferent de starea masinii |
bandourile laterale le-ai scos sper nu ? :) stema spate ... din ce am vazut in poze n-am decat cuvinte de lauda deocamdata.. ce culoare ii dai?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca o sa arate superr vopseaua ...asteptam poze...
|
Sal.Am urmarit atent topicul tau.....foarte frumos ceea ce faci.Mult succes in continuare si asteptam poze noi.
|
Sunt destul de dezamagit am fost sambata sa iau mashina pentru k asha trebuia... dar cand am ajuns shi am inceput sa ma uit la detalii...m-am luat cu mainile de cap...shi imi venea sa ma bat singur k am vrut sa fac asta. Presupun k omu nu a tinut-o indeajuns la cuptor shi a scos-o afara...asa k am gasit 2 3 fire de par in vopsea la suprafatza praf shi alte chestii, galme are pe alocuri vopseaua mai ca o coaja de portocala...desigur dak te uiti atent...mici detalii shi mi-a spus k iese la polishat tot. Shi lovitura sub centura eleronu este intr-o pozitie destul de ciudata iar pe buza de la interior nu a putut sa dea cu pistolu shi am facut infarct cand am vazut ca se vede fibra:cry: ... plus k la prinderea dintre eleron shi haion deja au inceput sa apara nishte fisuri fooooarte mici dar vizibile...care din cate am inteles vor avansa shi nu se poate face nimik k e de la vibratzii...asha k astept pana luni sa ii fak poze shi sa le postez iar vineri o s-o vedeti pe viu la Pescarush. Sunt suparat shi pe o alta chestie...cred k nu a folosit indeajuns de multa perla iar efectul de perla la care ma asteptam e un pik cam fad... vom vedea o sa incerc sa fak multe poze k sa imi spuneti shi parerile voastre fiindca poate sunt eu foarte pretentios.
|
pai si nu iti indreapta "meseriasii" aia greselile pe care le-au facut?
|
Quote:
|
ii tinem :p
|
Quote:
|
io sigur iti tin pumnii chiar daca nu te cunosc, ca sincer chiar imi place corsa la cum arata,cum merge,etc
acum asteptam sa vedem ce face meseriasu....pui poze cand e gata:D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning