![]() |
Re: - B 87 Wbl -
Quote:
normal daca iei pasageri in spate! iti spun eu k am avut p 14 cu flanse si imi atingea doar cand bagam persoane in spate da foarte putin p marginea cauciucului |
sau fa-o pietroi si p spate k sa poti sa iei si in spate pasageri. da spui pa la stabilitate
|
Quote:
Pai si dak am flanse trebuie sa fie doar de 2 locuri:lol: :lol: ???Daca trebuie sa plec undeva ce fac??iau numai un prieten si fara bagaje ca imi atinge:lol: Mai bine te lipsesti de flanse. |
daca vrei tobe de inox....stiu eu...se fac la comanda de un meserias....inox 100 % tu faci proiectu si el le face...pus k e super ieftinn...cautama raketa_maryan daca te intereseaza... valabil pt catarsis...:P
|
5 Attachment(s)
Vand 4 jante CMS ... noi-noute + gume de 185-60-13 ..... carne 95 % ..... nu sunt zgriate ... impecabile ..... am dat pe jante 8 mil si pe gume 7 mil ...... si le dau cu 11 mil nediscutabil .... daca e careva interesat .... marius_class id-ul meu ...
|
eventual incearca la threadul Bazar ... ca acolo ai mai mari sanse sa le dai ...
oricum ... cu ce te-ai gandit sa le inlocuiesti ? ;) |
Quote:
Am dat comanda de jante in 4 prezoane .... si automat numai am ce face cu astea ... |
Quote:
|
Quote:
Pe spate punte reno .... si pe fata fuzete tot de reno ... sau daca nu cu ajutoru lu WRC .... fuzete de papuc modificate |
Quote:
|
O sa pun poze cand o fi gata .... pana atunci nu are rost ....
|
Felicitari ptr masina:D Keep working! Se poate si mai bine.
|
si ce punte de reno merge pe spate ? eventual si pe fata ce model de reno e compatibil cu dacia ! se poate monta punte + fuzetele fara modificari ?
|
de fuego se poate monta chiar si cu franarea pe discuri
|
imi place masina .... dar multi bani ai mai bagat in ea..eu cu 10 milioane iti fac super masina dar am baietii mei care cum le face rost... acceleratia cum e ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
- Copyright 2026 4Tuning